Opinie

Strona główna > Opinie

Opinie

Bardzo staramy się, by każdy nasz klient był w pełni usatysfakcjonowany efektami działania naszych zmiękczaczy wody i filtrów oraz kontaktem z nami. Dlatego Państwa opinia jest dla nas tak ważna. Może być też pomocna przy wyborze urządzenia przez innych klientów. Z góry dziękujemy za każdy pozostawiony wpis.

Stale zwracamy uwagę na potrzeby naszych klientów, to dzięki ich opiniom jesteśmy w stanie poszerzać nasz asortyment, a także doskonalić ofertę. Warto wspomnieć, że dostępne w naszym asortymencie produkty są skuteczne, niezawodne oraz wydajne. Ogromnie cieszymy się, że do tej pory udało nam się zdobyć sporo przychylnych opinii, wielu zadowolonych z naszych usług klientów. Jako firma stale się rozwijamy, poszerzamy naszą wiedzę dotyczącą urządzeń, służących do poprawy jakości wody kranowej. Chcemy dostarczać naszym klientom coraz lepszy sprzęt, dzięki któremu będą mogli korzystać z oczyszczonej wody prosto z kranu.

Wysoko cenimy sobie obsługę klienta. Nasi doradcy w sposób fachowy omawiają specyfikację danego urządzenia, a także pomagają w wyborze odpowiedniego zmiękczacza, filtra lub uzdatniacza. Co więcej, bardzo często udzielają również wskazówek dotyczących samodzielnego montażu, uruchomienia oraz prawidłowego użytkowania sprzętu.

Jest nam niezmiernie miło, gdy możemy czytać, że są Państwo zadowoleni z naszych usług, szybkiego i rzetelnego kontaktu, bezpiecznie zapakowanego i terminowo dostarczonego towaru. Zachęcamy wszystkich do zapoznania się z pozytywnymi opiniami umieszczonymi poniżej. Mamy nadzieję, że dołączą Państwo do grona zadowolonych klientów!

Szybko i zgodnie z opisem.

hildek77
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2024)

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

gryglas1
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2024)

Przesyłka dostarczona kurierem, dobrze zabezpieczona i na czas.

Client:33532230
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2024)

Wszystko zgodne z opisem. Brak problemów. Kolejny udany zakup. Polecam.

maxksimus
opinia z: allegro.pl (marzec 2024)

Wszystko zgodnie z opisem . Polecam.

Client:29140496
opinia z: allegro.pl (marzec 2024)

Wsparcie ze strony sprzedającego przy samodzielnym montażu i uruchomieniu zmiękczacza. Bardzo pomocne porady praktyczne.

BBOCIANO
opinia z: allegro.pl (marzec 2024)

Dotarło szybko i bardzo dobrze zabezpieczone.

Autowydech3
opinia z: allegro.pl (marzec 2024)

Super!

PiotrLeo123321
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Jestem zadowolona z szybkości dostawy. Towar dobrze zapakowany i szybko dostarczony. Brawo.

Client:109030320
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Szybko i sprawnie, wszystko OK.

dviper2
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Super, polecam.

gajowy73
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Dzień dobry, to już 4 osmoza. Fajny produkt z wszystkimi potrzebnymi elementami do samodzielnego montażu. POLECAM

lucia0909
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Very good product.

Client:109927954
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Solidnie zapakowane, towar wysokiej jakości.

piotrbgt
opinia z: allegro.pl (luty 2024)

Spakowana bezpiecznie, wysłana błyskawicznie.

ataner1966
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Polecam wszystkim.

doro_2011
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Super kontakt i wsparcie kupującego.

kraszewa
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Super expressowo.

Limowiec
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Szybka transakcja. Towar w 100 proc. zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę. Dziękuję.

desant60
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Wszystko ok, bardzo polecam.

msradom
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Polecam zakupiony filtr. Woda poprawiła się w jakości, ma lepszy smak i zapach. Szybki w montażu.

Client:104205081
opinia z: allegro.pl (styczeń 2024)

Zakup zgodny z ofertą. Żadnych komplikacji. Dobry kontakt. Dobra obsługa.

slow_ek
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Mieszkam blisko wiec odebrałem osobiście. Przemiła obsługa. Zero problemów. Dodatkowo duży plus za obszerną bazę filmików instruktażowych na YT.

pinks99370
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Pełen profesjonalizm.

emi_pawlo
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Od 2 lat jestem stałą klientką Techniki Wody i dwa razy w ciągu roku wymieniam filtry z których jestem bardzo zadowolona. Polecam, woda przejrzysta i smaczna. Pozdrawiam.

Client:42457108
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Jeżeli chodzi o filtr polecam zakup, robi dobrą robotę.

Daras5000
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Sprzedaż i wsparcie techniczne super. Polecam.

AP_BlueLion
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Sprzedaż i wsparcie techniczne super. Polecam.

AP_BlueLion
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

WSZYSTKO OK. BEZ ZARZUTU.

JARCZARN
opinia z: allegro.pl (grudzień 2023)

Przesyłka doszła do Holandii bardzo szybko. Wszystko pasuje idealnie.
Polecam!

gabiemma
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Trochę trzeba poczekać (na zmiękczacz), ale warto.

krzysztofrak
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Sprzedawca godny polecenia.

mariuszwojcik197
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Szybko, bezproblemowo, polecam!

Nikiel_LH
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Wszystko zgodne z opisem, stacja bardzo łatwa do samodzielnego montażu i pierwszego uruchomienia. Po miesiącu użytkownika działa bez najmniejszych problemów i w pełni spełnia moje oczekiwania. Polecam, sam na pewno kupiłbym jeszcze raz.

Wiktus32
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Szybko, sprawnie, zdecydowanie polecam!

GaleriaRadosci
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Super zapakowane, sprzęt działa, czekam na pierwszy cykl płukania.

1983gruby1
opinia z: allegro.pl (listopad 2023)

Wszystko OK, zamontowany i działa poprawnie, polecam.

jozek-j6
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam!

grzesien13
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Wszystko OK zamontowany i działa poprawnie, polecam.

jozek-j6
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Super sprzedawca!

jacusskubisz
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Wszystko zgodne z opisem, wysyłka w porządku, ogólnie obsługa sprawna.

aura1234
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Sprzedający udostępnił transport urządzenia z wniesieniem do domu (III p.). Bardzo dobry kontakt. Polecam. Montaż wykonałem samodzielnie przy pomocy rozciągliwych węży stalowych. Świetny patent do samodzielnego montażu. Eliminuje zabawę z kształtkami przy podłączeniu zmiękczacza.

drzet
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Wszystko poszło pomyślnie. Materiały wysokiej jakości. Polecam.

Client:29199967
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Szybko i sprawnie. Polecam!!!

Tkocz5
opinia z: allegro.pl (październik 2023)

Wszystko w najlepszym porządku, pozdrawiamy – KONSTAL.pl

KONSTAL_ZW
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Szybko, sprawnie. Polecam zakupy w tej firmie.

Aero11
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Super szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam!

Michal-XR
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Bardzo szybka wysyłka.

dkeller
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Polecam wszystkim.

doro_2011
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Bardzo sprawny przebieg transakcji! Dziękuję i polecam!

boartbo
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Wszystko OK. Bardzo dobry kontakt.

PiotrCn
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Błyskawicznie i perfekcyjnie przeprowadzona transakcja. Zdecydowanie polecam, solidny i konkretny sprzedawca.

wojt_75
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2023)

Wszystko OK. Bardzo dobry kontakt.

PiotrCn
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Jak zawsze absolutnie bez zarzutu! Firma kompetentna i pomocna. Dobre towary i niewysokie ceny. Bardzo polecam 🙂

ALMSiB
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Super sprzedawca, bardzo dobry kontakt. Problem z produktem załatwiony od ręki. Polecam na 200%.

ja_kasia1976
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Bardzo dobry sprzedający, polecam. Pomógł na korzyść klienta rozwiązać problem. Komunikacja miła, szybka i sprawna. Oby takich było więcej.

Bianconeri22
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Firma rzetelna. Urządzenie bardzo ładnie wykonane i konkretnie spakowane.

zajac_zj
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Polecam super sprzedawca szybko i sprawnie !!!

clover13
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Wszystko hula. Woda pyszna.

Morty007
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Wszystko zgodnie z opisem. Brak problemów. Polecam.

maxksimus
opinia z: allegro.pl (sierpień 2023)

Sprzedający godny polecenia. Transakcja bezproblemowa, bardzo szybka wysyłka, przedmiot zgodny z opisem, bardzo dobry i miły kontakt. Gorąco polecam !!!

patalas1
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Wszystko jak należy.

Client:94775854
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Bardzo profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta. Gorąco polecam.

kwitek191
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Polecam. Dziękuję.

dotyk79
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Ze strony sprzedawcy wszystko w porządku: dobry kontakt, szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Dodatkowo do zamówienia gratisowe dodatki.

cybermycha_cy
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Super, jestem zachwycona.

Client:87159221
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Transakcja przebiegła sprawnie, polecam sprzedawcę.

m_maver27
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Zasłużony pozytyw.
Polecam.

CZAREK_001
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Zmiękczacz podłączony bezproblemowo. Instrukcja montażu prowadzi krok po kroku i z łatwością można samodzielnie podłączyć urządzenie. Działa bez zarzutu. Twardość obniżona z 28 na 5 stopni. Polecam!

grzemyk
opinia z: allegro.pl (lipiec 2023)

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Zasłużony pozytyw.

CZAREK_001
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Transakcja przebiegła sprawnie, polecam sprzedawcę.

m_maver27
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Wszystko zgodne z opisem. Ciągły kontakt z klientem.

1982danuta
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Wszystko w porządku, dziękuję i polecam.

eliza_zl2
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Polecam, bardzo dobry kontakt, wszystko ok.

ewda55
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Wszystko dobrze. Polecam.

Wiesik2
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Pełen profesionalizm.

Client:88165983
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Super obsługa i doradztwo. Szybka realizacja zamówienia.

honiboy
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Chętnie znowu coś kupię.

Ang610
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Super filtry polecam.

Client:63381668
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Polecam sprzedającego w 100%. Kupiłem zmiękczacz, w którym był wadliwy element lub oring. Napisałem wiadomość do sprzedającego, a cześć została natychmiast wysłana. Oby wszyscy tacy byli.

MANIUS_20061
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2023)

Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa. Mój stały dostawca.

Mr-Oczek
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Solidna firma, bardzo dobra obsługa.

MLP1
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Wszystko sprawnie, szybko i bez problemów. Zmiękczacz działa zamontowany i spełnia swoją funkcję. Gorąco polecam w 100%. Na pewno jeszcze skorzystam z państwa produktów. Pozdrawiam.

smok1978
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Profesjonalnie. Polecam.

Client:44694028
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Profesjonalna i miła obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. 😀

ksiemczyk_sk
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam.

GLOW_A
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Uzdatniacz pierwsza klasa! Polecam bardzo wszystkim zakup tego uzdatniacza (Water Technic Pro Multi 42).

piotrek2131
opinia z: allegro.pl (maj 2023)

Super Polecam sprzedawcę. Super zapakowane i dostarczone zgodnie z prośbą przed terminem.

bartekdoma
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2023)

Tylko od tego sprzedającego polecam.

dareck33
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2023)

Szybko i sprawnie.

Rotenso21
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2023)

Wszystko ok. Przyjechało w założonym terminie. Teraz tylko montaż.

grze71
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam każdemu.

asia_dor
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Polecam wszystkim.

doro_2011
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Gorąco polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

wiktorwektor85
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Bardzo dobry kontakt z sprzedającym, towar dobrze zabezpieczony,
POLECAM.

magiaga
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Działa (zmiękczacz wody). Polecam.

MARCO01110
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Szybko-sprawnie-solidnie.

kromasz
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Wszystko ok, szybka wysyłka produkt zgodny z opisem. Polecam.

Client:48760218
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Polecam!!!! Wszystko OK.

McGregor121
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Choć trudno dodzwonić się, ale za to bardzo profesjonalna obsługa.

karkeram
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Wszystko dokładnie wytłumaczą i dobiorą. Polecam.

blady1102
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Kontakt ze sklepem idealny, profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka.

Margaritta-M1
opinia z: allegro.pl (marzec 2023)

Dobry towaru w dobrej cenie. Polecam.

jedrek140
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Bardzo dobre podejście do klienta. Profesjonalizm na 10.

Autowydech3
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Firma zasługuje na 5-tkę z plusem za rzetelne podejście do swoich klientów i oferowanie wyłącznie wysokiej jakości asortymentu w atrakcyjnych cenach. Polecam.

Józef Malinowski
opinia z: portal Facebook (luty 2023)

Polecam, szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

amga87
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Bardzo dobra firma dla której zawsze klient jest na pierwszym miejscu. Polecam.

Józef Woźniak
opinia z: portal Facebook (luty 2023)

Dobry kontakt ze sprzedającym. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

aneti_83
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Profesjonalna transakcja. Wielki Pozytyw!!!

mario0301
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam!

ffinesse
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Świetny kontakt i pomoc w wyborze odpowiedniego zmiękczacza. Dostałem bardzo wyczerpującą odpowiedź telefoniczną. Warto zaufać. Polecam! Zmiękczacz świetnie spełnia swoją rolę.

Kamil Witkowski
opinia z: portal Facebook (luty 2023)

Polecam sprzedającego w 100%.

misia788
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Polecam! Otrzymałem super fachową poradę i pomoc w wyborze odpowiedniego zmiękczacza.

Marian Wróbel
opinia z: portal Facebook (luty 2023)

Super Sprzedawca. Dobry kontakt. Dobra cena. Można ufać.

sogreg
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Kupuję tylko u tego super sprzedającego. Polecam.

Client:42457108
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Zmiękczacze świetnie się sprawdzają. Firma super ma podejście do swoich klientów i korzystanie z jej oferty produktowej to pewna gwarancja zadowolenia. Polecam Technika Wody i pozdrawiam.

Aleksandra Maciejewska
opinia z: portal Facebook (luty 2023)

Polecam ten sklep, wszystko na wysokim poziomie. Obsługa klienta super.
Na każde pytanie odpowiedzą i doradzą, nie zostawia bez odpowiedzi.
Miałem wybór inne jeszcze sklepy, ale postawiłem na ten i nie żałuję.
Fajnie ze jesteście, brawo WY. Dziękuję.

kinga_lysek_1990
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Szczerze polecam.

robson701
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt i szybka pomoc. Polecam!

Andrzej Bohosiewicz
opinia z: wizytówka Google (luty 2023)

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Dziękuję. Pozdrawiam

szymczyk0912
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Wszystko w porządku. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

m--w--12--08
opinia z: allegro.pl (luty 2023)

Polecam serdecznie, bardzo dobrej jakości filtry do wody. Super firma, dziękuje za pomoc w wyborze odpowiedniego!

Michał Burak
opinia z: wizytówka Google (luty 2023)

Jestem zadowolony. Zmiękczył wodę z 23 stopni niemieckich do 6. Sam montowałem i uruchamiałem. Bardzo prosta instrukcja pierwszego uruchomienia. Polecam.

Client:34008587
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Polska firma. Trzeba wspierać swoich. Dobry produkt za dobrą cenę.

Kuba Majer
opinia z: wizytówka Google (styczeń 2023)

Polecam za profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem.

Client:50109397
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Bardzo dobry produkt, instrukcja bardzo klarowna i czytelna. Ustawiłem bez problemu sam zbijając do 6 z 21. Jest kolosalna różnica w smaku.

kusazbigniew
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Zakupiłem w zeszłym roku Oxy 42, Hydro Multi 25 i lampę UV. Obsługa sklepy bardzo miła i cierpliwa. Montaż wykonywałem sam, efekt piorunujący , a urządzenia są niemal bezobsługowe.

Sebastian Szumachowski
opinia z: wizytówka Google (styczeń 2023)

Miałem przyjemność kupić dwa zestawy Water Technic 32. Jestem mega zadowolony z obsługi Pana Tadeusza. Wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone oraz wszystkie zastrzeżenia rozwiązane.

Mateusz M
opinia z: wizytówka Google (styczeń 2023)

Świetny kontakt, miła obsługa która potrafi pomóc i doradzić.

serwisfrantechpl
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Miły kontakt, fachowa porada, towar zgodny z opisem.

kefirek_0_69
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Zakupiłem Water Technic 26 jestem bardzo zadowolony. Z 30 stopni po ustawieniu regulatora uzyskałem zalecane 5. Kontakt ze sklepem super. Urządzenie podłączyłem bez problemu i na razie
śmiga. Problemy z twardą wodą poszły w niepamięć. Oby tak dalej.

Piotr
opinia z: wizytówka Google (styczeń 2023)

Wszystko zgodnie z opisem. Dziękuję i polecam.

2165
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Pełen profesjonalizm, polecam firmę.

Navicontrol
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Towar dostarczony zgodnie z opisem.

Waldy-K
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Właśnie zakończyłem instalacje. Woda super. Polecam.

Galusz Zutox
opinia z: wizytówka Google (styczeń 2023)

Polecam z całego serca. Podczas transportu uszkodziły się pewne elementy ale sprzedający dosłał je na własny koszt i bardzo szybko. Kontakt jak i obsługa idealna. Polecam.

grzybow1
opinia z: allegro.pl (styczeń 2023)

Dziękuję i polecam.

volo4
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Towar zgodny. Szybka wysyłka. Polecam!

Lefrog
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Sprzęt super. Mieszkam w bloku z tzw. wielkiej płyty woda ciepła i zimna oddzielnie. Twardość wody zimnej to 23dh zjechałem prawie do zera, zaś ciepła pozostała na takim samym poziomie. Czy jest sens montować taki sprzęt w mieszkaniu? Tak, jest!!!! Po pierwsze pralka, zmywarka, czajnik elektryczny i przede wszystkim wc mają zero kamienia. Z mieszania wody ciepłej z zimna uzyskałem 13 dh czyli tzw. prysznic 🙂 Sprzęt bez problemu zmieścił się w kuchni dosłownie na styk pod blatem. 🙂

Wojtas_s22
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Super.

juz33
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Pełen profesjonalizm. Polecam.

Client:42630337
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Dobry kontakt. Szybka dostawa. Polecam serdecznie!

karolciaa_k
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Sklep godny zaufania, towar zgodny z opisem, polecam.

SY36
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Polecam, szybka dostawa.

marszal110
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Pełen profesjonalizm. Jestem zadowolony.

XganzX
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Gorąco polecam.

emil_maciag
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Wszystko super bardzo dobry kontakt, gdy nie można się dodzwonić na pewno zaraz sprzedawca oddzwania i miło i spokojnie stara się wyjaśnić wszelkie problemy.

Autowydech3
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Polecam 100% produkt pełnowartościowy i obsługa super.

xzohanx
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Polecam !!!

krzysztoofff
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Wszystko zgodnie z opisem, bezproblemowa obsługa i szybka wysyłka.

KARBAR2
opinia z: allegro.pl (grudzień 2022)

Rewelacja, szybko i rzetelnie, będę stałym klientem.

gaz697
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Super, super, super. Polecam każdemu sprzedawcę i zarazem producenta w 100%

herpacky
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Polecam zdecydowanie! Zero problemów! 🙂

trotylek7
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Wszystko w porządku, solidna firma.

Client:55006223
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Zakup po raz kolejny – jak zwykle „ok”, polecam.

jurek72a
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Polecam. Szybka wysyłka, na wszystkie pytania otrzymałem odpowiedź i pomoc w montażu(telefoniczną). Towar oceniam b.dobrze i sprzedawcę również.

zibigoo
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Polecam z czystym sumieniem.

abba9
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Super szybka dostawa.

Client:62838771
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Wszystko zgodne z opisem (…) na każdą wiadomość otrzymałem odpowiedź zwrotną, wiec jak najbardziej gorąco polecam.

Maniek_ws
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

Client:43536148
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony – polecam 🙂

tete28
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!

PiesOgrodnika
opinia z: allegro.pl (listopad 2022)

Woda super po podłączeniu zmiękczacza.

aaaantonio
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Sprawnie i szybko. Polecam.

Mermoz
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

gryglas1
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Bardzo dobry kontakt. Wszystko OK. Szczerze polecam.

gstdo
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Polecam w pełni firmę.

gitarpik
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Super Jakość!!! Wszystko kompletne. Łatwy montaż!!!

Schlossarkade
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

marsoma
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Szybka wysyłka, zgodność z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona – POLECAM.

best_supplier
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Wszystko ok. POLECAM

skorpion5
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Wszystko w najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!

PrzemekIII
opinia z: allegro.pl (październik 2022)

Wszystko w najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!

PrzemekIII
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Wszystko w najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!

PrzemekIII
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Wszystko w porządku, dobry kontakt, przesyłka porządnie zapakowana.

piuotrmolinski
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Firma godna polecenia.

19Ulka48
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Bardzo miły kontakt, polecam sól od sprzedawcy 🙂

EwelkaJanikowska
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Kolejny mój zakup i po raz kolejny bez uwag, polecam.

jarstek1
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam

Filcmen1
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Polecam 100% pozytyw.

THERAPI
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Wielki pozytyw dla sprzedającego, widać, że dba o klienta.

edixxl
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Wszystko w porządku. Polecam sprzedającego.

GosiaK-2
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Super kontakt, oby więcej takich sprzedawców.

nisiek-21
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2022)

Jest ok, jak zawsze 🙂

Client:47170000
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Towar zgodny z opisem, fachowe doradztwo, świetny kontakt – zdecydowanie polecam sprzedającego. Bardzo dziękuję. 100% pozytyw!

ja_maria
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, polecam!

pawelj218
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Dokładnie jak w opisie , idealnie.

darkyl
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Wszystko w porządku. Polecam.

boja95
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Genialny sprzedawca szybka realizacja po prostu polecam i życzę aby z każdym była taka relacja.

BodziooOliva
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Pełen profesjonalizm. Polecam.

Malinstal
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Bardzo polecam, rzetelność i profesjonalizm na najwyższym poziomie jak i
również ekipa 🙂 pomogą doradza wiedzą co robią 🙂

aktaeb1
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Super błyskawicznie nadanie przesyłki. Paczka idealnie zapakowana.
Chętnie tu wrócę na zakupy.

buzia104
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Polecam sprzedawcę, rzetelna firma, szybka obsługa.

Binia13
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Ten sprzedawca to profesjonalista, wysyłka szybka, a towar zabezpieczony do wysyłki tak jak należy.

brachu_r
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Polecam w 100 %. Pełen profesjonalizm. Filtr doskonały.

ANNA-XX
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Pierwsza liga polecam.

KOPERT-ZG
opinia z: allegro.pl (sierpień 2022)

Długo poszukiwałam trójdrożnej miedzianej baterii do kuchni. Zakup udany, sprzedawca słowny. Dziękuję.

Client:83356087
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.

anmo
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Wszystko w porządku. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

m--w--12--08
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Dobry sprzęt za przyzwoite pieniądze. Działa parę dni ale zakładam że będzie ok.

edwarda9
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Polecam, pełen profesjonalizm.

Thunderbolt
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Szybko sprawnie. Profesjonalnie.

pitekprzybyla
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Wszystko ok.

dexter_kr
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Fachowa obsługa-polecam.

marzyciel73
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Wszystko w porządku. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

m--w--12--08
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Działa póki co 3 msc. Jest super. U mnie było aż 26 dH. Spadło praktycznie do zera. Teraz ustawienia na 5-6 dH i jest super.

jarlet2
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Perfekcyjnie 😉

Jerald
opinia z: allegro.pl (lipiec 2022)

Super sprzedawca. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam!

BeR_58
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.

Client:27316542
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Bardzo szybka dostawa. Dziękuję.

ilon46
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Bardzo dobry kontakt.

gonia-57
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Bardzo szybka dostawa. Dziękuję.

ilon46
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Dziękuję panu Sebastianowi P. z firmy Technika Wody za fachową i bardzo sprawną pomoc w doborze urządzenia i doradzeniu sposobu ekonomicznego zakupu. Pan Sebastian poprzez swoją kompetencję kształtuje bardzo pozytywny obraz Państwa firmy.

PMKB
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Używam zmiękczacz 2 miesiące, jakość wody i komfort użytkowania mega, zapomniałem już co to osady na bateriach czy w sprzętach AGD (np. Czajnik, woda pobierana prosto z kranu i czajnik jak nowy) Dodatkowo filtr węglowy robi robotę, woda smakuje o niebo lepiej. Polecam każdemu bez zastanowienia!

kuki2806
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Polecam, na życzenie szybka wysyłka.

mi_lewandowski
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Polecam… profesjonalny sklep i obsługa.

wojtekgaw
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Po raz kolejny polecam w 100% tego sprzedawcę.

balson353
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Polecam szybko i sprawnie. Filtry działają.

matthewjello
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Super.

marek7235
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Wszystko zgodnie z opisem, polecam.

Client:46459192
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Polecam szybko i sprawnie. Filtry działają.

matthewjello
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Super.

marek7235
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Zgodnie z opisem – 10 dni od zamówienia. Polecam sprzedawcę.

Adameo4
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2022)

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka.

macdpl
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Bardzo polecam produkt jak również sprzedającego, to mój drugi zakup i jestem bardzo zadowolony.

Client:48280629
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Wszystko na czas. Polecam.

Adameo4
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Super. Polecam.

dzinda28
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Polecam, wszystko jest ok.

rtoip9a
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Szybką wysyłka towar super. Polecam.

jendrus123
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Firma dbająca o klienta.

jargrabinski
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.
GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Szybka wysyłka, towar super. Polecam.

jendrus123
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Firma bezproblemowa i obsługa rewelacja, bardzo polecam.

mariusz-jozwina
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Membrana bardzo dobra. POLECAM. Bardzo szybka wysyłka.

badoja
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Bardzo dobry produkt. Polecam, super filtruje wodę, godny polecenia.

slawomirkacprzak
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Filtr rewelacja. Kontakt z sprzedającym pierwsza klasa.

mazakpl1
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.

maslaktomasz
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Wszystko ok. Towar sprawnie dostarczony. Polecam.

MaestroDelux
opinia z: allegro.pl (maj 2022)

Mega polecam, zgodnie z prośbą paczka została bardzo szybko nadana 🙂

Client:45915360
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Podłączyłem sam choć nie jestem hydraulikiem, woda rewelacja.

roberto484
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Bardzo mi fachowa obsługa. Polecam szczerze.

mariuszflis07
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Solidna i uczciwa firma tylko pogratulować. Bardzo polecam.

robert_to12
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Super fachowa szybko sprawnie okej Dzięki Pozdrawiam

Ryszard195405
opinia z: erli.pl (kwiecień 2022)

Solidny, bardzo dobry kontakt.

maniek261
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

POLECAM. Towar zgodny z opisem, małe opóźnienie w dostawie, za to kontakt i obsługa wzorowa.

gresio74
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Wszystko zgodne z opisem, super sprzedawca, gorąco polecam.

wiesia211
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2022)

Obsługa, kontakt 100% Otrzymałem przez pomyłkę inny produkt. Po rozmowie ze sprzedawcą na drugi dzień otrzymałem prawidłowy produkt. Polecam 100%.

balson353
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Wykonane bardzo dobrze, łatwy montaż , prosta obsługa, poleciłem znajomym.

Andrzej
opinia z: erli.pl (marzec 2022)

Dużo gratisów. Jakość produktu bardzo dobra.

Arek
opinia z: erli.pl (marzec 2022)

Solidna firma.

andromeda84
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Polecam sprzedawcę na moją prośbę wysłał produkt znacznie szybciej wykazał się dużym zrozumieniem! Jeszcze raz polecam i dziękuję!

andriusautograf
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Dziękuję i polecam w 100%.

malik_nika
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Produkt zgodny z opisem, polecam.

Client:103027419
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Sprzedający bardzo kontaktowy. Bardzo szybka wysyłka. Dziękuję i Polecam w 100%.

WIESIA84
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Zamówienie zrealizowane priorytetowo. Wysoka jakość oferowanego produktu, która przy tej cenie jest nieporównywalna do oferty konkurencji.

Client:33658849
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Wszystko super i produkt ok.

malik_nika
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Produkt zgodny z opisem. Dobra komunikacja ze sprzedającym. Polecam

Client:64714433
opinia z: allegro.pl (marzec 2022)

Wszystko ok, polecam.

woytek-1976
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Super, polecam.

dembud1
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Jestem bardzo zadowolony. Mimo, że był niewielki brak przy dostawie, to po rozmowie z sprzedającym wszystko dosłane bezpłatnie. Instrukcja jest załączona do produktu. (…) Gdyby wszystko było by od razu w pierwszej paczce, to przydałaby się 6ta gwiazdka. Jakość wody z osmozy a filtrów dzbankowych bez porównania.

liquid_cherry
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Polecam kupujący. 100% POZYTYW

omm1
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Polecam.

Betoniusz1
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Polecam, bardzo profesjonalna obsługa. Dostawa przed deklarowanym terminem.

agnes_merc
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Polecam sprzedającego.

Megi077
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Rewelacyjny kontakt, miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Zakupiony zmiękczacz z akcesoriami, choć sceptycznie podchodziłem do jego skuteczności, okazał się strzałem w 10. Woda z 16 została zmiękczona do 1 stopnia. Dobrze że jest regulacja :-). Szczerze POLECAM sklep i sprzedawane urządzenia!!!

zeusowner
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Polecam, szybka realizacja.

Blaszka88
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Polecam!!! Błyskawiczna wysyłka!!!

lukalo1
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Produkt wykonany solidnie , intuicyjna obsługa.

Michael
opinia z: erli.pl (luty 2022)

Konkretnie udzielona informacja o uruchomieniu stacji uzdatniania wody. Jasne udzielenie wskazówek dotyczących montażu i działania tego systemu.

honiboy
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Super zakup. Szybko i zgodnie z opisem.

krzysztofewa11
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

wszystko perfecto

szymonML
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Wszystko ok. Polecam.

Piorun307
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Bardzo dobry kontakt mailowy.

ArGonStrings
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Wszystko szybko i sprawnie.

lyczy79
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Mimo drobnych problemów, wszystko załatwione perfekcyjnie. Pomoc techniczna i przed zakupowa super. Bardzo dobra wiedza o tym co sprzedają. Serdecznie polecam.

asetman
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

damianesqu
opinia z: allegro.pl (luty 2022)

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

damianesqu
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Rewelacja!!!!

juniorkrk
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Dziękuję bardzo wszystko na medal!

Client:28430459
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Doskonały towar. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

ujastek1
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Zgodny z opisem, szybka i sprawna dostawa 🙂

Grzegorz
opinia z: erli.pl (styczeń 2022)

Produkt spełnia oczekiwania. Zdecydowanie polecam.

Joanna
opinia z: erli.pl (styczeń 2022)

Doskonały towar. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

ujastek1
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)
Towar ok. POLECAM!!!
skoenner
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Zmiękczacz kupiłem aby oszczędzić piec gazowy i bojler, wg. sugestii serwisanta. Piec pracował tylko 10 lat – wężownica została zakamieniona. Żeby tego nie powtórzyć zdecydowałem się na zakup. Zmiękczacz przyszedł w rozsądnym czasie, Panowie z Techniki Wody- doradzają przed zakupem. Urządzenie na razie pracuje tydzień – woda ma teraz twardość wody 5-6. Bardzo dobrą funkcją tego zmiękczacza jest regeneracja proporcjonalna – oszczędność wody i soli.

Radoslaw
opinia z: erli.pl (styczeń 2022)

Polecam sprzedawcę, dobry kontakt, produkt zgodny z opisem, dobrze spakowany.

vLea
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Jak zwykle …wszystko na 5!

marmar230
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Produkt bardzo dobrej jakości (…)

angelika1926
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Bardzo sprawna transakcja. Gorąco polecam.

rajak
opinia z: allegro.pl (styczeń 2022)

Polecam, filtr działa bardzo dobrze. Proces zamówienia był bardzo łatwy, a dostawa ekspresowa.

Jan
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Super obsługa ok. Pomogli zaprogramować, polecam.

basiagela
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Estetyczne i praktyczne wykonanie, w dobrej cenie, polecam.

ANDRZELIKA
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.
GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Super szybko i sprawnie.

Client:34711304
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Obsługa rewelacja, wszystko super.

grochu_2010
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

waldek_102
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Godny polecenia.

Client:90951875
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

To już drugi z którym mam styczność. Posiadam taki model od 6 lat. Ten montowałem u siostry. Zestaw bardzo dobrze ,,doposażony,, czyli nie potrzeba dokupować osobno filtra i soli (duży plus i oszczędności).

Krystyna
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Petarda, polecam wszystkim.

66pit99
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Świetny produkt za rozsądną cenę.

Ewelina
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Dobra cena i niczym nie różni się od tych drogich.

Sylwia
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Transakcja przebiegła wzorowo. Serdecznie poleca.

krzys0909
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Dobry produkt. Polecam.

Client:42488748
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Zmiękczacz wykonany dobrze, dzięki rozdzieleniu butli ze złożem i zbiornika na sól jest łatwiejszy w obsłudze i konserwacji. Głowica łatwa w obsłudze. Po podłączeniu twardość wody zmniejszyła się z 24 dH do 4 dH. Według mojej oceny produkt godny polecenia.

Wiesław
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Wszystko ok – profesjonalny sprzedawca.

katarina_99
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Szybka dostawa. Polecam sprzedającego.

majafaja
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Polecam w 100 %

MartaLukasz_2005
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Wszystko w komplecie, prosty montaż.

Józef
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Wszystko ok.

Michal_Sz_25
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Zdecydowanie polecam.

Michal_Sz_25
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Zgodnie z opisem. Urządzenie niezbędne na twardą wodę. Zmiękcza wodę – brak kamienia na kranach.

Jan
opinia z: erli.pl (grudzień 2021)

Działa super.

mur1959
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Profesjonalnie. Polecam.

Client:44694028
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Montaż udał się bezproblemowo. Woda pyszna, polecam wszystkim. Pozdrawiam.

Client:42457108
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Super szybka dostawa i paczka idealnie zapakowana. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Sprzedającego.

Client:42457108
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Bardzo polecam !!! 100% uczciwy sprzedawca.

WALDUS_2010
opinia z: allegro.pl (grudzień 2021)

Zdecydowanie polecam. Wszystko jest w porządku. Dobra obsługa klienta.

Anna
opinia z: erli.pl (listopad 2021)

Sprzęt elegancki działa zero kamienia. Twardość wody z 20 do 1 spadała 🙂

Łukasz
opinia z: erli.pl (listopad 2021)

Towar dobrze zabezpieczony.

viperss
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Kompetentna i ludzka obsługa zainteresowanych odbiorców. Polecam.

crbd
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Dziękuję bardzo za terminową realizację i dostawę zamówionego produktu.

honiboy
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Super, gorąco polecam.

Tomasz_m_2005
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Wszystko zgodnie z opisem i bez problemów, polecam na przyszłość.

Client:40497217
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Miła I fachowa obsługa.

annaemil
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Super zestaw. Łatwy w montażu i użytkowaniu. Polecam!

Alan
opinia z: erli.pl (listopad 2021)

Wszystko OK. Polecam.

kaz_1970
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Super szybko.

stach407
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Pan odpowiadał na wszystkie moje pytania, doradzał. Było tych pytań sporo, aż sztuczna inteligencja Allegro zaproponowała mi pomoc :-))) Polecam sprzedawcę.

Heniek-H13
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Dobry kontakt. Polecam.

Szumiacy1988
opinia z: allegro.pl (listopad 2021)

Kompaktowy, dobrze wykonany, łatwy w montażu.

Krzysztof
opinia z: erli.pl (listopad 2021)

Polecam zmiękczacz Water Technic 26. Jak na krótki czas użytkowania jestem zadowolony, twardość wody u mnie z 22 spadła do 4. Montaż jak i pierwsze uruchomienie wykonałem samodzielnie, bardzo proste. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam firmę i produkt.

swiety_ja1
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Profesjonalnie, szybko. Polecam.

Client:44694028
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Duży plus za przygotowanie przesyłki do przewozu. Przewoźnik Suus również się spisał. Kierowca pomógł włożyć towar do garażu. Zmiękczacz jeszcze nie podłączony, ale zamówienia jest kompletne. Polecam.

Krzysztof
opinia z: erli.pl (październik 2021)

Bardzo dobra obsługa. Dbają o klienta i podchodzą profesjonalnie do wykonywania swojej pracy.

jendrek_je
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ FIRMĘ.

baksztagiem
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Poleca. Robi swoją robotę.

adirom7206
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Urządzenie w porządku, szybka dostawa, dobra obsługa – jestem zadowolona.

Zofia
opinia z: erli.pl (październik 2021)

Towar zgodny z opisem. Łatwy w obsłudze. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Nie zajmuje dużo miejsca.

Lesław
opinia z: erli.pl (październik 2021)

Wszystko jak należy. Polecam.

4Krystian4
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Super kontakt. Doradztwo pierwszy sort! Długa i wyczerpująca rozmowa.

8010
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Szybka dostawa, produkty zgodne z ofertą.

HED56
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Bardzo szybka wysyłka. Polecam sprzedającego.

malmal11
opinia z: allegro.pl (październik 2021)

Szybko, sprawnie, nie było żadnych problemów.

Marcin
opinia z: erli.pl (wrzesień 2021)

super polecam

kamillo9980
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Polecam wszystkim

doro_2011
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Profesjonalnie, jak zwykle u tego Sprzedawcy!

AndikG
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Polecam ! Wzorowy kontakt , szybka wysyłka 😉 dziękuję i pozdrawiam

karolina_7777_77
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Witam, super sprzedawca, jak obiecal tak było, dostawa w bardzo szybka, wszystko O.K POLECAM. Pozdrawiam Dziekuje

Watermann1
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Fachowa pomoc przy wyborze urządzenia. Polecam!

marole4673
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Towar zgodny z opisem, właściwie opakowany, szybka wysyłka. POLECAM!

rkubica
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2021)

Rewelacyjnie szybka przesyłka, 24 godz. od zakupu do dostarczenia produktów. Produkty bardzo dobrze zapakowane. Jestem mega zadowolony z zakupów i szybkości przesyłki. Polecam bardzo tego sprzedawcę !!!

Chitek_2004
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Super kontakt ze sprzedającym. dziekuję za wsparcie! polecam Sprzedawcę!

szpeflik
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz bardzo szybka wysyłka. Polecam.

trawka333
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Kontakt ze Sprzedającym świetny ,bez najmniejszych problemów. Zdecydowanie polecam!

tomekkkkp
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Kolejny zakup w Tego Sprzedającego i obsługa na najwyższym poziomie, wszystko zgodnie z opisem. Zmiękczacz prosty w montażu, uruchomieniu i obsłudze. Szczerze polecam Sprzedająego.

czarny_831
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Polecam każdemu, kto ceni dostęp do czystej wody.

crbd
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Wszystko super. sprzedawca wysłał poprawny towar, gdy nastąpiła pomyłka.

superson-buksa
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

wieslaw_1957
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Jestem zadowolony zakupu urządzenie spełnia moje oczekiwanie.

maslana15
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Sprzedawca godny polecenia!!!

jd26
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Ekspresowa wysyłka. Zakup bezproblemowy.

jd26
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

stokrotka62_62
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Super kontakt, rodzinna firma. Polecam.

Comercja
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Wszystko ok. Serdecznie polecam.

kowall007
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Bardzo dobry zmiękczacz. Twardość wody spadła z 22 stopni niemieckich do 2 . Jak narazie działa bez zarzutu. Polecam.

Roman
opinia z: erli.pl (sierpień 2021)

Byłem miło zaskoczony że oprócz kompletu wkładów (zgodnie z opisem), były jeszcze wkłady filtrów wstępnych do pierwszej wymiany. Polecam sprzedawcę.

Client:65243612
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Super Sprzedawca. Polecam. Profesjonalizm w każdym calu.

Julian13_1961
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Najlepszy sprzedawca na allegro. Sam poleciłem go kilku osobom wszyscy zadowoleni.

TomasF16
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Wszystko w porządku. Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. SZCZERZE POLECAM

weber2
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Polecam jest woda lepsza jak z butelki.

sigda6
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko oki. Interesy z takim allegrowiczem to prawdziwa przyjemność.

general_pollena
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Bardzo dobry i rzeczowy kontakt, szybkie i pozytywne załatwienie wynikłego problemu, Polecam !!!

andreas83
opinia z: allegro.pl (sierpień 2021)

Jakość przeszła oczekiwania.

karola19961
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Wszystko w najlepszym porządku sprawnie i bezproblemowo. Polecam wszystkim.

Loopi4
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Stacja pryma sort. Działa extra. Dotarła uczciwie zapakowana-szacun. Pozdrawiam i polecam. Brać nie zwlekać.

konia25
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Bardzo dobra obsługa i pomoc.

Client:38725112
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Towar zgodny z opisem aukcji. Polecam sprzedawcę.

inors7
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Wszystko szybko i zgodnie z opisem. Polecam.

marta678
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Polecam, pracują tam ludzie którzy naprawdę pomogą.

pluto73
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Super sprzedawca! Zdecydowanie polecam!!!

auto_complex_pl
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Szczerze polecam firma jak najbardziej godna zaufania. 100% zadowolenia. Urządzenie rewelacja, niezbędne w każdym domu z twardą wodą!

czarny_831
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Szybko i sprawnie. Wszystko OK. Polecam!

Lukasz___B
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Wszystko ok, polecam.

re4bus
opinia z: allegro.pl (lipiec 2021)

Woda po zamontowaniu uzdatniacza poprawiła się o min 50% Woda po 2 godz. przed uzdatniaczem była zielonożółta, a po zamontowaniu 2 doba i jest piękna. Jestem bardzo zadowolona z  zakupu.

Aneta
opinia z: erli.pl (lipiec 2021)

Idealnie.

kostek109
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Polecam, wszystko jest tak jak zamówiłem.

ed44
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Towar jak najbardziej OK, kontakt z klientem, obsługa, rozwiązywanie problemów na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

usiop
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Wszystko OK, zgodność z opisem, transakcja bezproblemowa. Polecam!

cezar142
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Wody jeszcze nie badałem, ale organoleptycznie juz sie poprawily właściwości. Nie śmierdzi żelazem i kolor tez na plus. Polecam do studni głębinowej.

seba1811
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Wszystko działa. Zmiękczacz podłączyłem sam bez problemu. Użyłem węży elastycznych 1″ – polecam. Woda miała twardość 26 w skali niemieckiej, a teraz ma 10, czyli jest miękka. Zestaw godny polecenia.

MARIUSZ7615
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Polecam wszystkim którzy nienawidzą plastikowych butelek.

greg8891
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Dostawa w opisanym terminie.

Rotenso21
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Wszystko ok. Obsługa super.

kaytas1
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Bardzo dobra jakość wykonania, solidny sprzęt, masywny, zakupiony z polecenia kolegi. Jest to pierwszy filtr jaki w życiu zakupiłem więc wszystko się okaże podczas użytkowania, pierwsze wrażenie jak najbardziej ok.

Tomasz
opinia z: erli.pl (czerwiec 2021)

Solidna firma. Serdecznie polecam.

KRUS_KR
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

polecam super 🙂

Alex6157
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Ekspresowa wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku, sprzedający godny polecenia!

bloodam
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Świetny kontakt ze sprzedającym, bardzo życzliwe podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Polecam sprzedającego.

szodar4
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2021)

Super szybko i sprawnie!

Client:28140773
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Profesjonalna obsługa klienta, dziękuję za bardzo szybką dostawę, POLECAM wszystkim zainteresowanym.

polomark
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Rewelacyjna obsługa. Zamówiłam za duże urządzenie, Panowie sprawnie doradzili co i w jaki sposób mogę wymienić. Sama wymiana bez zarzutu.

Client:79785074
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Profeska.

alwaro19
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.

zygamen-z1
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Idealnie, woda o niebo lepsza. Polecam każdemu, łatwy montaż jeśli macie odrobinę wiedzy hydraulicznej.

Emilo122187
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Pomimo długiego czasu wysyłki podanego na stronie, towar dotarł bardzo szybko. Polecam sprzedającego.

tuptak10
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Działa bez zarzutu. Wszystko ok.

Burkis125l
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Szybka bezproblemowa wysyłka. Towar zgodny z opisem.

jankowiak12
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Towar zgodny z opisem, spełnia oczekiwania, szybka wysyłka.

bartek_2000
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

Davidoff81
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Super sprzedawca.

Client:46021623
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Szybko, sprawnie, w dobrej cenie, pełen profesjonalizm.

czlowiek-xyz
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Polecam tego sprzedawcę, wszystko zgodnie z opisem.

mielcarr
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Dobrze się z tą firmą współpracuje.

jtlis70
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam 🙂

kola639
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Polecam sprzedawcę. Bardzo dobry kontakt i profesjonalne wsparcie.

QSEK_K
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Super! Polecam serdecznie 🙂 wszystko zgodnie z opisem i szybka dostawa.

zaneta1227
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Wszystko OK.Polecam.

bud-rol1
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Szybko i sprawnie.

angelika1926
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Jak zwykle bardzo dobra profesjonalna i miła obsługa, w razie potrzeby pomoc instalatora także online, polecam.

michu140-m1
opinia z: allegro.pl (maj 2021)

Pełen profesjonalizm. Szybka odpowiedź na moje pytania.

skippy19
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Genialne urządzenie, świetna obsługa! Polecam

marekjarosch
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Błyskawicznie i profesjonalnie. Szczerze polecam i bardzo dziękuję

penarek
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

polecam allegrowicza wszystko ok i na czas

130369marzena
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Prosty w obsłudze. Na plus można również zaliczyć dokładną oraz czytelnie napisaną instrukcję.

Client:33658849
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Super filtr, oryginalne. Polecam.

PepeZ
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Dziękuję i polecam sprzedającego.

ostry40
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Polecam , wszystko w porządku.

Misiiuu
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Bardzo dobra bezproblemowa obsługa. Polecam!

Client:42543032
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Stacja uruchomiona własnoręcznie z pomocą dołączonej instrukcji. Polecam.

PIOTRAS_N
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Wszystko OK. Polecam w 100%.

polwell77
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Pełen profesjonalizm. Polecam.

Edzio72
opinia z: allegro.pl (kwiecień 2021)

Bardzo szybka I profesjonalna obsługa. Nie wspomnę już o ekspresowej dostawie.

Client:87304377
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Polecam – bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości – POLECAM !!!

andreas83
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Szybko i sprawnie

mielcarr
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Dokładnie jak w opisie, polecam i dziękuję.

ireland1
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Jestem użytkownikiem zmiękczacza od około tygodnia i po tym krótkim czasie myślę że był to dobry zakup 🙂 POLECAM

patryklis4
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Bardzo dobry kontakt i bardzo dobry sprzęt.

kms1297
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Pełen profesjonalizm!

HAWI
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Bardzo polecam. 15 zmiękczaczy już zamontowane. Wszystkie super i bezawaryjne.

Spaider17-18
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę i samo urządzenie.

homoludens1
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Wszystko w idealnym porządku. Polecam.

luckylux
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Obsługa sklepu pomocna szybko załatwia ewentualne niedogodności. 🙂 Zmiękczacz ok czas pokaże jak się będzie spisywał póki co woda w porządku. Polecam każdemu kto chce poprawić komfort użytkowania wody. Polecam razem jeszcze 🙂

borek11988
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Transakcja i wysyłka przebiegła bardzo sprawnie. Polecam

jankowiak12
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Produkt b.dobry, spełnia swoje zadanie… Pozdrawiam i polecam każdemu kto chce polepszyć jakość wody,oszczedzić własnego zdrowia i urządzeń domowych za stosunkowo małe pieniądze.

Client:41948090
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Bardzo polecam, towar zgodny z opisem i bardzo miła obsługa.

Client:44767411
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Towar dotarł w terminie, jest zgodny z opisem i funkcjonuje dobrze. Polecam

mirek_br1
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Towar zgodny z opisem. Polecam w 100%.

the_black_virus
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Wszystko zgodne z opisem. Co prawda działa tylko kilka dni ale już czuć i widać że woda jest całkiem inna. Polecam zakup jeśli masz twardą wodę, bo naprawdę warto.

mlp1990188
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Super allegrowicza! Gorąco polecam! Dziękuję

arbinsarmando
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Polecam. Bardzo dobry kontakt.

Aariko
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Polecam wszystko zgodnie z opisem.

sciebiera
opinia z: allegro.pl (marzec 2021)

Dobry sprzedawca, dobra cena, szybka wysyłka. Jednym słowem perfekcyjna transakcja przeprowadzona w profesjonalnej i miłej atmosferze. Życzę wszystkim tak udanych transakcji. Naprawdę BARDZO GORĄCO POLECAM !!! WARTO!

Domin2004
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Wszystko ok, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

Client:83616647
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Bardzo dobre filtry jakość, wody bardzo dobra. Montaż bez problemu.

dekoracyjnetynki
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

100% zadowolenia POLECAM

ewaamroziak
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Polecam ten sklep, obsługa profesjonalna, można liczyć na fachową poradę.

szakalik1
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Całość dobrze spakowana na palecie. Wszystko dotarło do mnie w całości. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, Miła obsługa. Polecam.

misiekjola
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

szybko i profesjonalnie polecam

adamo434
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

Dyniainflames
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Polecam zakupy, rzetelny sprzedający!

Martiz
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Wszystko OK – polecam

sigismundus_2006
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Bardzo udana transakcja. Polecam.

Dyniainflames
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Zmiękczacz godny polecenia, w dodatku za dobrą cenę w stosunku do produktów „światowych marek”. Wykonanie na wysokim poziomie, opakowanie transportowe wzorowe. TECHNIKA WODY na 6, no i bardzo miła i fachowa obsługa.

Krzysio-KA
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

SOLIDNA, RZETELNA FIRMA, KTÓRA KRÓTKO I NA TEMAT POTRAFI DORADZIĆ W ZAKRESIE TEGO CO SPRZEDAJE. TOWAR ZGODNY Z TYM CO W OPISIE. POLECAM!

maciek7155
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Świetna obsługa. Przesyła na palecie bezpiecznie dotarła. Wyśmienity kontakt i serwis ..polecam …

Gruntkowski
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Wszystko zgodnie z umową. Sprzedający wyczerpująco odpowiedział na wszystkie pytania.

ascendent_pl
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

POLECAM! Zmiękczacz i pozostałe rzeczy dostarczone na palecie, dobrze zabezpieczone.

Client:65080734
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

wszystko ok. polecam

dom-instal
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

Super szybka wysyłka

Client:41734514
opinia z: allegro.pl (luty 2021)

BARDZO SPRAWNIE I SZYBKO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spedmoto
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Wszystko ok. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.

metyody19
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Wszystko w jak najlepszym porządku. Solidny sprzedawca. POLECAM!!!

jagapa66
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Super. Dziekuje

arbinsarmando
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

100% profesjonalizmu!!!

MARCIN_C11
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Wszystko ok, ładnie pracuje, woda zmiękczona do zera bez żadnego wysiłku, bardzo polecam

eminem3333
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

wszystko super

dareck33
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Urządzenie zmiękczyło wode o twardości 40 stopni niemieckich do 0 stopni . Tak ze polecam, na 100%.

beata_2030
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Działa super, polecam.

RAFIMAJ
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Towar zgodny z opisem, polecam sprzedawcę.

rivagis
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

polecam super

marioop
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Polecam Bardzo dobry produkt zgodny z opisem.

mbaranowsk11
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Wszystko Ok. Polecam.

michalbieszczad
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Polecam wszystkim tego Allegrowicza.

ROBERTS771-R1
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Polecam. Również obsługa super.

Irek__28
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Wszystko OK – zgodnie z opisem – POLECAM!!!!!

legsta
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Fajna obsługa, towar zgodny z opisem.

Client:71889371
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła i pomocna obsługa.

Client:81801432
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Towar zgodny z opisem, dobrze przygotowany do transportu. Załączona instrukcja montażu bardzo dokladna. Udany zakup.

EPli1
opinia z: allegro.pl (styczeń 2021)

Polecam profesjonalna obsluga

arturgalazka
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Bardzo dobry kontakt około i po sprzedaży. Pomoc telefoniczną. Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam

jurek101R
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Polecam profesjonalne załatwienie sprawy

gba1
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Polecam. Bardzo dobry produkt zgodny z opisem.

mbaranowsk11
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

sprzedawca godny Polecenia polecam w 100%

karania1
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

dostawa szybko i sprawnie, towar ok, polecam

alpiona7
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

super 😉 GORRRĄCO POLECAM !!!

Grzes20
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

wszystko zgodnie z opisem polecam

Mariusz9546
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Super transakcja

pawelbed1
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Pomocny sprzedawca, produkt dobrze zapakowany.

neffer7
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Wszystko ok, sprawnie i szybko. Polecam.

JacekMleczko
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Zarówno szybkość realizacji jak i towar.

niewolka06
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Dostawa zgodna z zamówieniem zawsze fachowa pomoc i doradztwo Produkt Filtr wody i cz zamienne działają bez zarzutu.

Client:85977235
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Super polecam

Mariusz9546
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Polecam zgodny towar z opisem .Bardzo szybka dostawa. Łatwa obsługa. Nie ma sensu przepłacać skoro efekt ten sam jak przy innych tego typu urządzeniach.

sciebiera
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Polecam, wszystko zgodne z opisem + dodatkowe filtry i sól, urządzenie już podłączone, różnica w jakości wody kolosalna. Podłączenie wykonałem samodzielnie, użyteczne były firmowe filmy.

MF-F
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Szybko i sprawnie. Polecam

angelika1926
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

świetne filtry. dziękuje

Rafi27485
opinia z: allegro.pl (grudzień 2020)

Wszystko w porządku bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

muizile
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Dobre urządzenie u mnie w domu niezbędne. Miałem bardzo twardą wodę i polecam wszystkim. Pozdrawiam serdecznie Firmę

Client:54453018
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Lux

balbin20
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Wszystko zgodnie z opisem urządzenie działa super woda teraz miękka jak kaczuszka Polecam sprzedawcę.

Sajmon811
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Szybka przesyłka. Transakcja ok. Polecam

doktorec
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Polecam. Przesyłka dotarła zgodnie z terminem podanym przez sprzedającego.

czarnaCK
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

super. warto. szybko i sprawnie

xsiondz
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Wszystko ok. Polecam!

mamrotek3
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Jestem super zadowolony.

Zbig-Red
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Wszystko w porządku. Polecam sprzedawcę.

slawekb1
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Urządzenie zgodne z opisem. Woda po kilku dniach mięciutka.

c-webb
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Super, przesyłka dotarła w terminie i zgodna z opisem.

Client:43842280
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Wzorowy Sprzedawca, kontakt ze Sprzedającym wzorowy, zakupiony zmiękczacz działa aż miło. Miałem w domu bardzo twarda wodę, teraz poziom twardości moge zminimalizować do zera, ze względu na ochronę instalacji nie powinno sie jednak tego robic, dlatego jest możliwość mieszania wody z sieci z tą ze zmiekczacza na minimalnym poziomie co w efekcie daje bardzo dobre parametry. Dla rodziny 7 osobowej w domu nie potrzeba nic lepszego. Polecam bo jestem zachwycony działaniem urządzenia.

ja_mexyk
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Rewelacyjny kontakt oraz doradztwo.

kary03
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam!

anmo
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Super produkt.

ewelina25210
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

W końcu miękka woda. Polecam.

andi1230
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

wysyłka bardzo szybka, towar b. dobry w jakości, jak i w cenie, polecam

SPECANT
opinia z: allegro.pl (listopad 2020)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Spoko sklep, polecam zakupy. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

fullstereo
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Wszystko w porządku. Zmiękczacz działa dobrze. polecam

przemekg84
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Towar zgodny z ofertą – dostawa bez szybka i dobrze zapakowana.

jacol-delfo
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Produkt i kontakt z firmą na najwyższym poziomie

Piro_man
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Obsługa kupującego bardzo pomocna i miła, pełen profesjonalizm. Mam nadzieję że znajdzie to odzwierciedlenie w działaniu samego zmiękczacza.

DW_600606
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Polecam sprzedawcę. Wszystko zgodne z opisem.

lidkaaug25
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

wszystko ok profesjonalna firma

arcziwald1
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

POLECAM SPRZEDAWCĘ I JEGO TOWAR . WIELKI POZYTYW.

mirwoj4
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, służą radą i pomocą. Polecam

Marek_luc
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

super produkt, cena extra, szybka wysyłka

ewaczesz
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Wszystko w porządku. Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. SZCZERZE POLECAM

weber2
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Bardzo sprawnie !!! Szybki kontakt, szybka wysyłka, miło bezpiecznie bezproblemowo zgodnie z planem zgodnie z logiką zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami zgodnie z Biblią i komiksami „Kajko i Kokosz” Po prostu BARDZO POZYTYWNIE

tosiek4
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Bardzo fajna i fachowa pomoc

mkukla
opinia z: allegro.pl (październik 2020)

Bardzo rzeczowy i profesjonalny kontakt. Super obsługa i dostawa! Serdecznie polecam! Już poleciłem znajomym!

LORDDARO
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Kolejny udany zakup, pozdrawiam

jawor_olsztyn
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Godny polecenia alegrowicz ,towar też zgodny z opisem.

mac_bud
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Super sprzedawca polecam

lipa164
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

100% zadowolenia -POLECAM-!!!!!!!!!!

GDY45
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Jak zawsze, wszystko jest ok. Polecam

r_jerczu
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Zmiękczacz działa bardzo dobrze ,jestem zadowolony.

wladekhus
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Godny polecenia sprzedawca oraz porządny sprzęt za rozsądne pieniądze. POLECAM!!!

ada_rom
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Polecam, produkt i transakcja bez zastrzeżeń.

eslow
opinia z: allegro.pl (wrzesień 2020)

Dostarczone w terminie, przesyłka dotarła w całości. Polecam

monia-91
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Super allegrowicza! Dziękuję bardzo za usług.

arbinsarmando
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Bardzo dobry kontakt, bardzo rzeczowa i miła obsługa Filtr wykonany bardzo dobrze Po chwili woda w kranie zmieniła się nie do poznania Polecam !!

kerojab1
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam

wit511
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Sklep bardzo profesjonalny, obsługa pomocną i wyrozumiała. Okazało pomoc w doborze urządzenia, do zamówienia dołączono dodatkowe akcesoria. Montaż prosty i można dokonać samemu przy drobnej pomocy załączonej instrukcji. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim tego sprzedawcę!

hubertp99
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

100 % profesjonalne podejście do klienta.POLECAM BARDZO.

Client:49096502
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Absolutnie perfekcyjnie!!!!!! Polecam!!!!

marcingil78
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Szybko i zgodne z opisem polecam

markjan75
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Transakcja jak i kupiony przedmiot dobrej jakości, zgodny z opisem.

szamotel
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Super zmiękczacz wody. Bardzo dobra usług. Polecam gorąco. Dziękuję

arbinsarmando
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

witam po raz kolejny udany zakup ,brawo

kawalkowa
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Urządzenie sprawdza się świetnie w domu przy 2 osobach. Przydałoby się aby zestaw zawierał 2 worki soki bo niestety jeden to za mało ale zawsze można dokupić. Bardzo polecam urządzenie bo przy twardej wodzie czuć ogromną różnicę w kąpieli jak również w częstotliwości sprzatania. Ps. Czajnik musiałam idkamieniac raz w tygodniu. Teraz po uzytkowaniu miesiąc nadal nie ma takiej potrzeby 🙂

kopa61
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Super. Polecam

TOMEK-1983
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Produkt zdecydowanie wart swojej ceny. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Warto wspierać takie firmy.

TSkuter
opinia z: allegro.pl (sierpień 2020)

Polecam. Efekty widać od razu!

Kacpi851
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Sprzedawca pomocny i przemiły

Pawelec_19
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Firma godna polecenia. Wszystko sprawnie i bez problemu. Fantastyczny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Urządzenie dobrze wykonane i robi swoją robote 🙂

elciakonto
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

wszystko działa jak należy 🙂

domin-zgierz
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

polecam , szybką dostawa, wszystko zgodne z opisem .

Client:64839376
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Polecam sprzedającego, uzdatniacz uruchomiony, woda z 23 jedn. niemieckich zeszła do 2 jedn. Polecam to urządzenie

Client:46125804
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Wszystko działa jak należy.Polecam.

bruno360
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Perfekcyjne doradztwo techniczne. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Gorąco polecam!

joq
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

fajny zmiekczacz, łatwy w montażu, dołączona dokladna instrukcja montażu

JonatanW
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Szybko i sprawnie.Polecam.

kk29-k1
opinia z: allegro.pl (lipiec 2020)

Szybka realizacja zamówienia. Produkt bezpiecznie zapakowany. Polecam

Emyot2
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Polecam sprzedającego, super kontakt.

jacolek8
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Bardzo dziękuję za udaną transakcję oraz błyskawiczne załatwienie reklamacji. POLECAM zdecydowanie.

And_Ka
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Wszystko ok, polecam sprzedawce i sprzęt.

robwie7840
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Rzeczowe konsultacje i pomoc przy wyborze urządzenia

MARSIEK
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

POLECAM WSZYSTKIM NA 1000%

doro_2011
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Polecam sprzedającego, szybka i bezproblemowa obsługa. Zmiękczacz działa jak ta lala.

jacolek8
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Jak najbardziej polecam, super kontakt ze Sprzedajacym, a zmiekczacz dziala az milo popatrzec 🙂

Toskania14
opinia z: allegro.pl (czerwiec 2020)

Super sprzedawca mimo uszkodzenia w transporcie sprzedawca wymienia uszkodzone części + gratis polecam

Client:38854147
opinia z: allegro.pl (maj 2020)

Szybko, solidnie, na czas. Towar zgodny z opisem. POLECAM!!!

Pawel_Kazik
opinia z: allegro.pl (maj 2020)

Polecam. Miła i profesjonalna obsługa

ryngabulina
opinia z: allegro.pl (maj 2020)

bardzo dobry kontakt. mialem klopot z kurierem, lecz firma technika wody pomimo, ze nie byla winna, dostala mi worek soli gratis. bardzo polecam.

marcin84230
opinia z: allegro.pl (maj 2020)