Opinie

Strona główna > Opinie

Opinie

Bardzo staramy się, by każdy nasz Klient był w pełni usatysfakcjonowany efektami działania naszych zmiękczaczy wody i filtrów oraz kontaktem z nami. Dlatego Państwa opinia jest dla nas tak ważna. Może być też pomocna przy wyborze urządzenia przez innych Klientów. Z góry dziękujemy za każdy pozostawiony wpis.

Polecam. Przesyłka dotarła zgodnie z terminem podanym przez sprzedającego.

czarnaCK
opinia z: allegro (Listopad 2020)

super. warto. szybko i sprawnie

xsiondz
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Wszystko ok. Polecam!

mamrotek3
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Jestem super zadowolony.

Zbig-Red
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Wszystko w porządku. Polecam sprzedawcę.

slawekb1
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Urządzenie zgodne z opisem. Woda po kilku dniach mięciutka.

c-webb
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Super, przesyłka dotarła w terminie i zgodna z opisem.

Client:43842280
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Wzorowy Sprzedawca, kontakt ze Sprzedającym wzorowy, zakupiony zmiękczacz działa aż miło. Miałem w domu bardzo twarda wodę, teraz poziom twardości moge zminimalizować do zera, ze względu na ochronę instalacji nie powinno sie jednak tego robic, dlatego jest możliwość mieszania wody z sieci z tą ze zmiekczacza na minimalnym poziomie co w efekcie daje bardzo dobre parametry. Dla rodziny 7 osobowej w domu nie potrzeba nic lepszego. Polecam bo jestem zachwycony działaniem urządzenia.

ja_mexyk
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Rewelacyjny kontakt oraz doradztwo.

kary03
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam!

anmo
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Super produkt.

ewelina25210
opinia z: allegro (Listopad 2020)

W końcu miękka woda. Polecam.

andi1230
opinia z: allegro (Listopad 2020)

wysyłka bardzo szybka, towar b. dobry w jakości, jak i w cenie, polecam

SPECANT
opinia z: allegro (Listopad 2020)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro (Październik 2020)

Spoko sklep, polecam zakupy. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

fullstereo
opinia z: allegro (Październik 2020)

Wszystko w porządku. Zmiękczacz działa dobrze. polecam

przemekg84
opinia z: allegro (Październik 2020)

Towar zgodny z ofertą – dostawa bez szybka i dobrze zapakowana.

jacol-delfo
opinia z: allegro (Październik 2020)

Produkt i kontakt z firmą na najwyższym poziomie

Piro_man
opinia z: allegro (Październik 2020)

Obsługa kupującego bardzo pomocna i miła, pełen profesjonalizm. Mam nadzieję że znajdzie to odzwierciedlenie w działaniu samego zmiękczacza.

DW_600606
opinia z: allegro (Październik 2020)

Polecam sprzedawcę. Wszystko zgodne z opisem.

lidkaaug25
opinia z: allegro (Październik 2020)

wszystko ok profesjonalna firma

arcziwald1
opinia z: allegro (Październik 2020)

POLECAM SPRZEDAWCĘ I JEGO TOWAR . WIELKI POZYTYW.

mirwoj4
opinia z: allegro (Październik 2020)

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, służą radą i pomocą. Polecam

Marek_luc
opinia z: allegro (Październik 2020)

super produkt, cena extra, szybka wysyłka

ewaczesz
opinia z: allegro (Październik 2020)

Wszystko w porządku. Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. SZCZERZE POLECAM

weber2
opinia z: allegro (Październik 2020)

Bardzo sprawnie !!! Szybki kontakt, szybka wysyłka, miło bezpiecznie bezproblemowo zgodnie z planem zgodnie z logiką zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami zgodnie z Biblią i komiksami „Kajko i Kokosz” Po prostu BARDZO POZYTYWNIE

tosiek4
opinia z: allegro (Październik 2020)

Bardzo fajna i fachowa pomoc

mkukla
opinia z: allegro (Październik 2020)

Bardzo rzeczowy i profesjonalny kontakt. Super obsługa i dostawa! Serdecznie polecam! Już poleciłem znajomym!

LORDDARO
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Kolejny udany zakup, pozdrawiam

jawor_olsztyn
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Godny polecenia alegrowicz ,towar też zgodny z opisem.

mac_bud
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Super sprzedawca polecam

lipa164
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

100% zadowolenia -POLECAM-!!!!!!!!!!

GDY45
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Jak zawsze, wszystko jest ok. Polecam

r_jerczu
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Zmiękczacz działa bardzo dobrze ,jestem zadowolony.

wladekhus
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Godny polecenia sprzedawca oraz porządny sprzęt za rozsądne pieniądze. POLECAM!!!

ada_rom
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Polecam, produkt i transakcja bez zastrzeżeń.

eslow
opinia z: allegro (Wrzesień 2020)

Dostarczone w terminie, przesyłka dotarła w całości. Polecam

monia-91
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Super allegrowicza! Dziękuję bardzo za usług.

arbinsarmando
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Bardzo dobry kontakt, bardzo rzeczowa i miła obsługa Filtr wykonany bardzo dobrze Po chwili woda w kranie zmieniła się nie do poznania Polecam !!

kerojab1
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam

wit511
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Sklep bardzo profesjonalny, obsługa pomocną i wyrozumiała. Okazało pomoc w doborze urządzenia, do zamówienia dołączono dodatkowe akcesoria. Montaż prosty i można dokonać samemu przy drobnej pomocy załączonej instrukcji. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim tego sprzedawcę!

hubertp99
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

100 % profesjonalne podejście do klienta.POLECAM BARDZO.

Client:49096502
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Absolutnie perfekcyjnie!!!!!! Polecam!!!!

marcingil78
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Szybko i zgodne z opisem polecam

markjan75
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Transakcja jak i kupiony przedmiot dobrej jakości, zgodny z opisem.

szamotel
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Super zmiękczacz wody. Bardzo dobra usług. Polecam gorąco. Dziękuję

arbinsarmando
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

witam po raz kolejny udany zakup ,brawo

kawalkowa
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Urządzenie sprawdza się świetnie w domu przy 2 osobach. Przydałoby się aby zestaw zawierał 2 worki soki bo niestety jeden to za mało ale zawsze można dokupić. Bardzo polecam urządzenie bo przy twardej wodzie czuć ogromną różnicę w kąpieli jak również w częstotliwości sprzatania. Ps. Czajnik musiałam idkamieniac raz w tygodniu. Teraz po uzytkowaniu miesiąc nadal nie ma takiej potrzeby 🙂

kopa61
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Super. Polecam

TOMEK-1983
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Produkt zdecydowanie wart swojej ceny. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Warto wspierać takie firmy.

TSkuter
opinia z: allegro (Sierpień 2020)

Polecam. Efekty widać od razu!

Kacpi851
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Sprzedawca pomocny i przemiły

Pawelec_19
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Firma godna polecenia. Wszystko sprawnie i bez problemu. Fantastyczny kontakt telefoniczny jak i mailowy. Urządzenie dobrze wykonane i robi swoją robote 🙂

elciakonto
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

wszystko działa jak należy 🙂

domin-zgierz
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

polecam , szybką dostawa, wszystko zgodne z opisem .

Client:64839376
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Polecam sprzedającego, uzdatniacz uruchomiony, woda z 23 jedn. niemieckich zeszła do 2 jedn. Polecam to urządzenie

Client:46125804
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Wszystko działa jak należy.Polecam.

bruno360
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Perfekcyjne doradztwo techniczne. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Gorąco polecam!

joq
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

fajny zmiekczacz, łatwy w montażu, dołączona dokladna instrukcja montażu

JonatanW
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Szybko i sprawnie.Polecam.

kk29-k1
opinia z: allegro (Lipiec 2020)

Szybka realizacja zamówienia. Produkt bezpiecznie zapakowany. Polecam

Emyot2
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Polecam sprzedającego, super kontakt.

jacolek8
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Bardzo dziękuję za udaną transakcję oraz błyskawiczne załatwienie reklamacji. POLECAM zdecydowanie.

And_Ka
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Wszystko ok, polecam sprzedawce i sprzęt.

robwie7840
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Rzeczowe konsultacje i pomoc przy wyborze urządzenia

MARSIEK
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

POLECAM WSZYSTKIM NA 1000%

doro_2011
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Polecam sprzedającego, szybka i bezproblemowa obsługa. Zmiękczacz działa jak ta lala.

jacolek8
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Jak najbardziej polecam, super kontakt ze Sprzedajacym, a zmiekczacz dziala az milo popatrzec 🙂

Toskania14
opinia z: allegro (Czerwiec 2020)

Super sprzedawca mimo uszkodzenia w transporcie sprzedawca wymienia uszkodzone części + gratis polecam

Client:38854147
opinia z: allegro (Maj 2020)

Szybko, solidnie, na czas. Towar zgodny z opisem. POLECAM!!!

Pawel_Kazik
opinia z: allegro (Maj 2020)

Polecam. Miła i profesjonalna obsługa

ryngabulina
opinia z: allegro (Maj 2020)

bardzo dobry kontakt. mialem klopot z kurierem, lecz firma technika wody pomimo, ze nie byla winna, dostala mi worek soli gratis. bardzo polecam.

marcin84230
opinia z: allegro (Maj 2020)

Jak zwykle bez problemowo, polecam!

informer777
opinia z: allegro (Maj 2020)

Urządzenie pierwsza klasa

emi2221
opinia z: allegro (Maj 2020)

obsługa i zmiękczacz 1 klasa

TYTUSEK123
opinia z: allegro (Maj 2020)

Super sprzedawca, doskonały kontakt, pełen profesjonalizm w doprowadzeniu transakcji do końca. Rewelacyjny produkt w bardzo dobrej cenie i jakości. Polecam i dziękuję za udaną transakcję.

wikingpk
opinia z: allegro (Maj 2020)

Działa i to jak. Z 20 do 1 w skali szok. Lekka regulacja zgodnie z instrukcją i mamy twardość wody 5 w niemieckiej skali. Montaż dziecinnie łatwy.

pat-89
opinia z: allegro (Maj 2020)

Uzdatniacz wody to strzał w 10. Żałuję tylko, że wcześniej nie zamówiłam. Zero kamienia na umywalkach, prysznicu. Super sprawa. Miły kontakt ze sprzedającym. Polecam!

iza920807
opinia z: allegro (Maj 2020)

Jak zwykle – obsługa pierwsza klasa.

marcinla
opinia z: allegro (Maj 2020)

Zmiękczacz rewelacja. Pomoc telefoniczna na 5. Polecam

Bartekm20
opinia z: allegro (Maj 2020)

Długo byłem nastawiony sceptycznie do tego urządzenia ale… Twardość wody po modernizacji studni głębinowej wzrosła do 28 jednostek. Po zastosowaniu urządzenia hydro plus32 woda ma twardość 1. Czajnik się nie kamieni, kabina prysznicowa nie narasta kamieniem. Oczywiscie po 3 miesiacach urzadzenie przestalo zliczac wode ktora przeplywa. Jednakze pomogl mi pan z serwisu szybko konkretnie i fachowo. Polecam.

Krzychu699
opinia z: allegro (Maj 2020)

Rewelacyjny kontakt ze Sprzedającym. Urządzenie spełnia swoją rolę, faktycznie woda jest miękka i nie ma problemu z osadzającym się kamieniem. Polecam

Aga_Daniel
opinia z: allegro (Maj 2020)

Jestem pod wielkim wrażeniem. Woda 28st twardości zmiękczona do zera. Na mikserze bez problemu ustawiłem sobie 4st twardości i czuć niesamowita różnice. Żegnaj sucha skóro, dzięki Technika wody za niesamowita poprawę komfortu życia. Co do urządzenia – bardzo proste podlaczenie, czytelna i przejrzysta instrukcja. POLECAM

ArteyOfficial
opinia z: allegro (Maj 2020)

zmiękczacz działa woda mięciutka polecam

Kwik24
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Polecam – dobry zakup szybka wysyłka miły kontakt.

methylin
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Sprawna komunikacja i wysyłka. Zestaw filtrów zamówiony do zestawu kupionego rok temu. Duży plus za utrzymanie nazewnictwa zestawów, bardzo ułatwia to zamówienie filtrów bez wchodzenia w szczegóły przyłączy/rozmiarów itd.

marcinsmolik
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Polecam! Spełnia całkowicie swoją funkcję 🙂

Utrata96
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam

andyy81
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Zmiękczacz zainstalowałem i uruchomiłem według instrukcji. Działa prawidłowo, co odczuwalne jest to w lepszym smaku i jakości napojów na zmiękczonej wodzie za filtrem węglowym. Urządzenie godne jest polecenia biorąc pod uwagę skuteczność działania i korzystną cenę.

Client:49990356
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Kolejny, kolejny zakup u Tego Sprzedawcy. I jak zawsze – rzetelnie, bardzo szybko i z Kulturą obsługi. Szczerze POLECAM

KOMA_05
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Wszystko na piątkę z plusem ! Bardzo dobry kontakt z właścicielem i bardzo szybka wysyłka – praktycznie tylko jeden dzień roboczy i przesyłka już podłączona i pracuje. Szczerze polecam tego Sprzedawcę !

frelka4
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Zmiękczacz dobrze zapakowany. Dotarł szybko bez kłopotu. Polecam sprzedawcę.

Client:56904074
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Szybko i sprawnie. bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. polecam

Cartoon12
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Wszystko tak jak być powinno.

micopr
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Najwyższy poziom 🙂 Znów wrócę, gdy zapas się skończy. Polecam 🙂

ALIIIEN
opinia z: allegro (Kwiecień 2020)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Miła obsługa, szybka przesyłka. Polecam serdecznie 🙂

Client:55574949
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Szybko i sprawnie. Sprzęt sprawny i działa bez zarzutu.Polecam sprzedawcę.

janosik12_2005
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Towar otrzymałem o wiele szybciej niż się spodziewałem, tak że sprzęt już działał na weekend. Instrukcja instalacji bardzo dokładna, mnóstwo gratisów, doskonała wartość za pieniądze wydane. Polecam!

37780788
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Szybko, sprawnie i bezproblemowo! A samo urządzenie? …. Rewelacja!!!! Żałuję, że tak późno się zdecydowaliśmy… Wiadomo, że kosztuje trochę, ale biorąc pod uwagę miękkość wody i komfort dla baterii umywalkowych, kabiny prysznicowej, czajnika, pralki, ekspresu, itd. …. To było warto!!!

makrocola
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Super produkt i sprzedawca polecam w 100%

paulinkja1994
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

Hugo1101
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Kolejny zmiękczacz zakupiony od Technika Wody i jak zwykle wszystko profesjonalnie i sprawnie 🙂

jawor_olsztyn
opinia z: allegro (Marzec 2020)

super szybko i sprawnie polecam

jolka197611
opinia z: allegro (Luty 2020)

Bardzo miła fachowa obsługa.. Tak sklepu jak i serwisu

kaktusss11
opinia z: allegro (Luty 2020)

Super zakup dopiero teraz widzę różnicę w jakości wody. Stan czystości filtrów mówi wszystko o naszej wodzie. Żałuje jedynie, ze tak późno kupiłem tę stację. Polecam !

Max_46
opinia z: allegro (Luty 2020)

Wszystko ok woda zmieniła się Bardzo Twardej na miękką,Obsługa klienta super.

szary919
opinia z: allegro (Luty 2020)

Polecam sprzedającego transakcja przebiegła sprawnie i szybko.

Client:35612022
opinia z: allegro (Luty 2020)

Bardzo dobry produkt, wszystko jasno wyjaśnione co i jak zrobić. Gratisy do zestawu to duży plus. Szybka wysyłka, porządnie spakowana. Bardzo sprawny i miły kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam.

piotras3366
opinia z: allegro (Luty 2020)

Mega pozytyw , to już drugi zakupu i oceniam towar jak i obsługę na wysokimi poziomie.

tomi428pl
opinia z: allegro (Luty 2020)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Polecamy urządzenie. Od razu widać różnicę w jakości wody. Montaż profesjonalny i również godny polecenia.

plurempat
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Jak zawsze perfekcyjnie i szybko

tommyb07
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Obsługa na najwyższym poziomie , bardzo dobry kontakt i wsparcie techniczne przy montażu . Dziękuje i POLECAM !!!

syrano66
opinia z: allegro (Grudzień 2019)

Perfekcyjnie. Polecam

bodeeall
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo miły kontakt i bardzo szybka wysyłka. POLECAM Z CALEGO SERCA !! I bardzo dziękuję :):)

bombel901
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Pełen profesjonalizm, doradztwo pierwsza klasa, kontakt również, znają się na swojej pracy, polecam

dawido_vip7
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo dziękuję.. kolejny raz jestem bardzo zadowolony 😉 polecam jak najbardziej Technikę Wody

davidvhscrew
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Przemiła obsługa, bardzo cierpliwe i profesjonalne doradztwo, szybka realizacja zamówienia. Baaaaardzo polecam.

maluch1098
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo solidny sprzedawca na 6

paty23
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Wszystko zgodne z opisem. Szybka dostawa!

katerina110
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Sprzedawca godny pełnego zaufania. Towar najwyższej jakości, całkowicie zgodny z opisem. Najwyższy poziom kultury! Polecam Sprzedawcę.

KOMA_05
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Żeby wszyscy sprzedawcy mieli taką komunikacje z klientem i tak szybko reagowali na usterki spowodowane transportem byłoby SUPER. Gorąco polecam firmę TECHNIKA WODY.

YORK-T
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Wzorowy kontakt. Błyskawiczna przesyłka. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i bardzo polecam. Sam sprzęt działa wyśmienicie. Twardość wody w kranie to 20, za filtrem 0.

lepickyy
opinia z: allegro (Październik 2019)

Bardzo dobry kontakt. Szczegółowe porady na bardzo dobrym poziomie technicznym. Sam zainstalowałem zmiękczacz i śmiga bezproblemowo.

BACAaa
opinia z: allegro (Październik 2019)

Niezwykle miła obsługa, pomocna pod każdym względem. Polecam!

Client:65001289
opinia z: allegro (Październik 2019)

ZMIĘKCZACZ WODY SUPER, KTO SIĘ ZASTANAWIA TO POLECAM, SPRAWDZONE. POLECAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirona102
opinia z: allegro (Październik 2019)

Szybko, konkretnie, towar pięknie zapakowany, żadnych ale :), polecam! I do tego serwis, na czas, wszystko ok

zary2
opinia z: allegro (Wrzesień 2019)

super kontakt ,prosty montaż, sprzęt działa bez zarzutu .Polecam wszystkim!!!

skoti79
opinia z: allegro (Wrzesień 2019)

Działa jak trzeba . POLECAM

bzynio1
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

zmiękczacz super obsługa jeszcze lepsza POLECAM gorąco

radar_dr1
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt i doradztwo, szybka i tania wysyłka. Bardzo polecam tę firmę.

Client:45600650
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Bardzo dobry produkt,woda zupełnie innej jakości.Nie zajmuje dużo miejsca,nowoczesny wygląd.Podłączenie bardzo proste.Zdecydowanie polecam.

stefankotwica
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Wszystko ok. Zmiękczacz działa, różnica w wodzie przed i po montażu zmiękczacza ogromna. Zniknęły osady z kamienia, mydła i szampony pienią się o 200% lepiej! Montowałem sam i muszę przyznać, że telefoniczne wsparcie techniczne wzorowe. Panowie z firmy Technika Wody wytłumaczyli co i jak podłączyć, jak zaprogramować i ustawić głowicę i urządzenie by działało idealnie! Wielu powinno od nich się uczyć!!! Oby wszyscy mieli takie podejście do swoich klientów!!! Zdecydowanie polecam!!!

Client
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Dobry kontakt, produkt spełnia oczekiwania. Polecam

wyrwis
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

perfekcja w każdym calu!

gadajacamrowka
opinia z: allegro (Lipiec 2019)

Kontakt z kupującym rewelacja! Przedmiot wysyłki zgodny z opisem. Darmowa wysyłka to mega duży plus!. Polecam w 100%!

Zwierzatko1515
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

Super obsługa, piorunująco szybka dostawa, mnóstwo gratisów. Polecam!

toan3
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

szybko, sprawnie, solidnie- towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany; polecam! 🙂

toshka
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

Pełen profesjonalizm ! Polecam !

jharv
opinia z: allegro (Maj 2019)

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

Client:25784153
opinia z: allegro (Maj 2019)

Bardzo polecam. Produkt zgodny z opisem. Wszystko jest OK.

artdragon
opinia z: allegro (Maj 2019)

Transakcja jak również kontakt i obsługa po mistrzowsku.

Andre112
opinia z: allegro (Maj 2019)

Wszystko OK. Transakcja szybka i przyjemna. Sprzedający nie robi problemów przy łączeniu przesyłek. Polecam sprzedającego!

bloniar1986
opinia z: allegro (Kwiecień 2019)

Pełen profesjonalizm, szybka transakcja, konkretny i bardzo rzeczowy kontakt. Gorąco polecam.

basret1
opinia z: allegro (Kwiecień 2019)

Bardzo dobry kontakt. Sprzedający jeżeli nie odbierze to oddzwania, pomaga i odpowiada na wszelkie pytania. Polecam.

gomess1
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Wszystko OK. Bardzo szybka wysyłka!! Polecam w 100%

pepcia11
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Kontakt jest na 1000%, sprzęt również zgodny z opisem. polecam!!

sqeedy
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Wszystko super!!! Polecam jak najbardziej!!!!

wozniak3739
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa rozmowa przez telefon przebiegła bardzo grzecznie paczka dotarła po 2 dniach towar zakupiony i przysłany tak jak w opisie

KICAJ40
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Jestem zadowolony z zakupu jak również z obsługi zmiękczacza jest bardzo dobrze opisana krok po kroku bardzo zrozumiale.Kontakt ze sprzedającym bezproblemowy.Wszystko ok.Polecam.

jerzymalak
opinia z: allegro (Marzec 2019)

W Technice Wody zakupiłem również zmiękczacz do wody Water Technik 20. Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia oraz z profesjonalnej obsługi pracowników firmy, którzy pomogli rozwiązać problemy techniczne niezwiązane z pracą urządzenia. Polecam ten produkt i firmę.

Grzegorz977
opinia z: allegro (Luty 2019)

Polecam ten zmiękczacz i sprzedawcę ,woda smaczna i bez kamienia.

gregorcdi
opinia z: allegro (Luty 2019)

Bardzo jestem zadowolony zarówno z towaru, jak i samego zakupu. Zmiękczacz bardzo ładny, widać że porządny, w zestawie znajdowało się wszystko co powinno być, ku zaskoczeniu uruchomiany zestaw był w sobotę, pomimo tego Pan oddzwonił do mnie i pomógł skonfigurować pierwsze uruchomienie oraz odpowiedział na wszystkie pytanie, takie podejście to dziś już rzadkość, w szczególności, że to była sobota po godzinach pracy. Kontakt od zamówienia do odbioru naprawdę profesjonalny. Dziękuję i POLECAM ! ! !

krak_002
opinia z: allegro (Luty 2019)

Zmiękczacz dobrze spełnia swoje zadanie. Fachowa i miła obsługa!

jazon70
opinia z: allegro (Luty 2019)

Bardzo dobry kontakt i obsługa, polecam.

Ziemol18
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Serdecznie polecam sprzedającego. Zadowolenie z zakupów gwarantowane

mirron86
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Polecam, super obsługa

thomas_074
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Profesjonalny sprzedawca. Bardzo dobry kontakt. Polecam sprzedawcę.

PLW73
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Super sprzedajacy dodatkowo dostalismy gratis duzo filtrow (wiecej niz w opisie), polecam wszystko super dziala i jestesmy zadowoleni z miekkiej wody :))

lelatka11
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Zdecydowanie polecam. Kontakt telefoniczny i mailowy doskonały, doradztwo na każdym etapie zakupu. Samodzielna instalacja urządzenia bardzo prosta (oczywiście posługując się załączoną instrukcją:)) i najważniejsze w końcu woda w kranie nadaje się do użytku:)

quakemis
opinia z: allegro (Grudzień 2018)

Super polecam profesjonalizm w 100%, bardzo dobry kontakt i doradztwo.

leszek1801
opinia z: allegro (Grudzień 2018)

Wspaniały sprzedawca, doskonały kontakt ze sprzedającym, kompetentna i miła obsługa, błyskawiczna reakcja na błędnie wystawioną fakturę, po prostu pełny profesjonalizm. Zdecydowanie i gorąco polecam.

fbhbc
opinia z: allegro (Listopad 2018)

Świetny kontakt. Sprzedawca bardzo pomocny i słowny. Towar przyszedł bardzo szybko. Polecam.

m1 Maydra
opinia z: allegro (Październik 2018)

Profesjonalne podejście do klienta zarówno przed jak i po zakupie. Polecam. Dziękuję i pozdrawiam

Danvi7
opinia z: allegro (Październik 2018)

Sprzedawca służy radą, szybko dostarcza sprzęt

PATIQ-PP
opinia z: allegro (Październik 2018)

Super, konkretnie, wszystko ok i jak zadzwoniłem po dostawie z pytaniem to pełna kultura

tp03
opinia z: allegro (Październik 2018)

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Działa w 100% Polecam każdemu kto ma problem z twarda woda!!

pepcia11
opinia z: allegro (Październik 2018)

I jakość towaru i wysyłka i obsługa klienta godna podziwu, polecam

ogbg
opinia z: allegro (Październik 2018)

Szybko i bezproblemowo, polecam w 100%

kacha1219
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Wszystko wg opisu na stronie, polecam.

olo1_2006
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Bez zastrzeżeń. Urządzenie solidnie wykonane.

Roobo2000
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

ZMIĘKCZACZ WODY HYDRO PLUS 32 jest rewelacyjny prosta obsługa, działa świetnie, woda jest mięciutka, jestem bardzo zadowolony, ale najbardziej z profesjonalnej i przemiłej obsługi i świetnego doradztwa, POLECAM w 100%.

bosman27
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Super Sprzedawca,expresowa dostawa. Polecam.

wbar4
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

PROFESJONALIZM 100%

TMS44
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

Uczciwy i rzetelny sprzedawca.

Justyna19863
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

Super filtr samoczyszczący .POLECAM.

Grzegorz4011
opinia z: allegro (Lipiec 2018)

Partner godny polecenia, bardzo dobra obsługa telefoniczna i elektroniczna. Polecam

ma1970rek
opinia z: allegro (Lipiec 2018)

gorąco polecam tego sprzedawcę super obsługa

sodabravo
opinia z: allegro (Czerwiec 2018)

POLECAM GORĄCO !!!

arfyc
opinia z: allegro (Kwiecień 2018)

szybko sprawnie tak powinno to wyglądać

hellldorado
opinia z: allegro (Kwiecień 2018)

Polecam, kontakt ze sprzedającym świetny.

korni1963
opinia z: allegro (Marzec 2018)

Polecam. Bardzo miła i rzetelna obsługa.

Marek2kuku
opinia z: allegro (Marzec 2018)

Polecam sprzedającego,wszystko super.

czesim70
opinia z: allegro (Luty 2018)

Polecam wszystko na najwyższym poziomie!!!

Sieniol28
opinia z: allegro (Luty 2018)

Szybka przesyłka. W środku to co ma być Polecam i pozdrawiam.

a1 July
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wszystko super. Polecam

wojtekl72
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Bardzo polecam.

gumis07
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wzorowy kontrahent, polecam z czystym sumieniem!

Michak07
opinia z: allegro (Styczeń 2018)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam!

lulenka82
opinia z: allegro (Styczeń 2018)

Polecam serdecznie, bardzo dobre zmiękczacze wody.

rufio21
opinia z: allegro (Grudzień 2017)

super sprzedawca szybka wysylka towar zgodny z opisem bardzo polecam!!!!!!!!

kisiel-rzezawa
opinia z: allegro (Grudzień 2017)

Naprawdę dobry sprzedawca Gorąco polecam .

uwaldka
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Super szybko i super maszynka.:))

piotrbojanowski
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Profesjonalne podejście do transakcji. Polecam.

DARIOSS70
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Pełne profesjonalizmu podejście do sprzedaży. Serdecznie dziękuję, a innym POLECAM

DARIOSS70
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Super sprzęt, expresowa przesyłka!

zenjan2
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Towar zgodny z opisem.Zmiękczacz działa rewelacyjnie!

fierekp
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Szybko i porządnie!

swoovko
opinia z: allegro (Listopad 2017)

szybko i sprawnie, wsparcie techniczne ze strony sprzedającego, dostęp do potrzebnej dokumentacji, POLECAM.

Chapterhouse
opinia z: allegro (Październik 2017)

SZYBKA DOSTAWA , TOWAR ZGODNY Z OPISEM , ŚWIETNY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM , POLECAM WSZYSTKIM TEGO ALLEGROWICZA

JANUARY46
opinia z: allegro (Październik 2017)

Wszystko w najlepszym porządku.Gorąco polecam.

marcepanfazik
opinia z: allegro (Październik 2017)

super sprawnie szybko

Client2
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Wszystko ok polecam na 100%

czajka-c3
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Profesjonalne podejście Polecam !!

ManiekVW
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

polecam sprzedawcę jest ok

marekm767
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania. Kolosalna różnica w jakości wody.

zbych27-640
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Miły kontakt ,z całego serca polecam :))

bombel901
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Bardzo polecam, obsługa nastawiona na klienta. Malutka pomyłeczka się zdarzyła, ale wszystko zostało sprostowanie I wyjaśnione w kilka sekund. Życzę sobie I innym allegrowiczom własnie takich sprzedających

cotty3
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, zamówienie zgodne z informacjami podanymi na aukcji. Polecam.

jan_wojtowicz
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Sprzedający bardzo pomocny i cały czas pod telefonem, można liczyć na fachowe doradztwo. Zakupione rzeczy dokładnie takie, jak w opisie. Szybka wysyłka. Ceny bardzo dobre. Nic dodać, nic ująć. Polecam serdecznie!

anore
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Obsługa na wysokim poziomie

34531279
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Zawsze tak chciałbym kupować na Allegro.

r_rob
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Bardzo dziękuję za przemiłą transakcję! Wszystko w najlepszym porządku!! Polecam innym Allegrowiczom.

daraswzo
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Wyjątkowo uprzejmy i fachowy sprzedawca znający się na tym co robi. Polecam!

bigsnail
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Wszystko w najlepszym porządku. Expresowa wysyłka.

centrex1
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Polecam , transakcja przebiegła idealnie, więcej takich sprzedających.

karakan1509
opinia z: allegro (Lipiec 2017)

Wszystko OK, sprawnie i szybko.

ania_wic85
opinia z: allegro (Lipiec 2017)

Szybko i solidnie POLECAM

jacekklim
opinia z: allegro (Czerwiec 2017)

Świetny kontakt ze sprzedawcą, gorąco polecam!

marcin_chojnice
opinia z: allegro (Maj 2017)

Kontak ze sprzedawcą bardzo dobry ,oraz profesjonalne podejście do klienta.Towar zgodny z opisem.Polecam tą firmę

tadeusz2860
opinia z: allegro (Maj 2017)

POLECAM! Sprawnie i bezproblemowo! Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Z przyjemnością wystawiam 100% POZYTYW!

cezar561
opinia z: allegro (Maj 2017)

Polecam gorąco

monia_c84
opinia z: allegro (Maj 2017)

Dobry kontakt tel, fachowa obsługa polecam i na pewno skorzystam z kolejnych ofert firmy

elaw23
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Szybka i profesjonalna obsługa towar ok. polecam

zauda
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Bardzo polecam.

dip_pg
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, oraz profesjonalne podejście do klienta Polecam!

mati24-24
opinia z: allegro (Luty 2017)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym można się dogadać bez problemu, szybka dostawa POLECAM

sniper_ss
opinia z: allegro (Luty 2017)

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa. Polecam

jj63
opinia z: allegro (Luty 2017)

Transakcja przebiegła pomyślnie. obudowa dotarła lekko uszkodzona, dostawca dostarczył nową bez żadnych problemów, super pozytyw.

pwzam1
opinia z: allegro (Luty 2017)

Firma godna polecenia.Transakcja przebiegła w bardzo szybkim tempie .100% zadowolenia.Polecam wszystkim tą firmę i jej produkty.

andi797
opinia z: allegro (Styczeń 2017)

Super allegrowicz. Polecam serdecznie

Bartw93
opinia z: allegro (Grudzień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam takich sprzedawców!!

P68
opinia z: allegro (Listopad 2016)

Rewelacyjna transakcja, świetny kontakt, pełen profesjonalizm, miła atmosfera i w pełni zasłużony pozytyw. Takie zakupy to czysta przyjemność. Gorąco POLECAM !!!

kezoj32
opinia z: allegro (Listopad 2016)

Kupiony za 125 zł przezroczysty filtr samoczyszczący otrzymałem błyskawicznie (komplet bardzo ładnie zapakowany), zamontowałem i używam. Dziękuję!

RomanHA
opinia z: allegro (Sierpień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Marvein
opinia z: allegro (Lipiec 2016)

Bardzo szybka przesyłka, świetny kontakt, towar zgodny z zamówieniem i odpowiednio zapakowany. Jestem zadowolona, zdecydowanie polecam.

Agatom211
opinia z: allegro (Lipiec 2016)

POLECAM !!! SUPER EXTRA ! Każdemu życzę takich transakcji, towar, cena, czas, koszty, wszystko na 5 i do tego kontakt ze sprzedawcą na 2×5, brakuje skali by to wycenić ! NIC DODAĆ NIC UJĄĆ krótko mówiąc OK !

Client:40244724
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Sprzedawca godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Zawsze można dzwonić i otrzymać fachową pomoc, bardzo miły kontakt. Zmiękczacz spełnia moje oczekiwania, sprawuje się dobrze. Serdecznie polecam i dziękuję za pomoc.

Jan Kuzar
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Super sprzedawca, super kontakt, super dostawa, super zmiekczacz

Tig2
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Serdecznie polecam.

Jupik25
opinia z: allegro (Marzec 2016)

Uczciwy, bardzo uprzejmy i pomocny Sprzedawca. Odpowiada szybko i fachowo na każde pytanie. Produkt zgodny z opisem. Polecam tego Sprzedawcę, naprawdę warto.

Dabliu10
opinia z: allegro (Marzec 2016)

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam. Pełna dbałość o klienta na każdym etapie.

Marek3410
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym.

Tipo16v
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Świetny kontakt, towar zgodny z opisem, 100% POLECAM!

Widzx
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Stały kontakt ze sprzedającym podczas realizacji transakcji, towar zgodny z opisem, ekspresowa realizacja zamówienia!!POLECAM wszystkim!!!!

Tonben
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Znakomity kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Zmiękczacz godny polecenia, woda jest całkiem inna niż przed zamontowaniem urządzenia. Polecam urządzenie i sprzedawcę. Pozdrawiam.

Zbigniew-wacnik
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Towar zgodny z opisem. Super kontakt ze sprzedającym. Woda w domu rewelacja !!! Polecam serdecznie!

P-r-z-e-m-k-o
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Sprzedający godny polecenia. Dobry kontakt i szybka fachowa pomoc oraz doradztwo. Oby więcej takich profesjonalistów na Allegro. Jeżeli chodzi o zmiękczacz to posiada bardzo intuicyjną konfiguracje, wszystko jest jasno opisane w instrukcji. Gorąco polecam.

SlawekKo
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Pełen profesjonalizm w każdym calu. Bardzo dobry kontakt. Osoba podchodząca do innych z sercem i bardzo pomocna. Gorąco polecam.

Lanna2
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Dobra cena to przede wszystkim duży atut. Filtr jonitowy otrzymałem i działa poprawnie.

Kaliszef
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Polecam sprzedawcę, profesjonalny i bardzo pomocny, świetny kontakt nie kończy się w momencie zapłaty za towar. Dziękuję.

Tomrozem
opinia z: allegro (Październik 2015)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wspaniały kontakt ze sprzedającym. Polecam.

Piotr-nalewajek
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Sprzedawca godny polecenia-pełen profesjonalizm. Zawsze można zadzwonić i otrzymać fachową pomoc. Dziękuję i pozdrawiam.

Franiu0
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Super kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam.

Iskierka_85
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Rewelacyjny kontakt, fachowa obsługa oraz wszechstronna pomoc. Zmiękczacz i osmoza w pełni spełniają moje oczekiwania. Polecam i dziękuję za pomoc.

Maksiopoz
opinia z: allegro (Sierpień 2015)

Transakcja przebiegła pomyślę. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Miła obsługa. Polecam

Kiki1921
opinia z: allegro (Czerwiec 2015)

Transakcja przeprowadzona bardzo szybko, bezproblemowo oraz profesjonalnie. Pozostaje mi tylko polecić !

Tiger26
opinia z: allegro (Kwiecień 2015)

Świetna aukcja, dużo gratisów, najlepsza cena. Stacja działa idealnie. Dzięki

David7878
opinia z: allegro (Styczeń 2015)

Wszystko w najlepszym wydaniu. Z pełną satysfakcją polecam Tego Sprzedającego.

Alexbabicz
opinia z: allegro (Styczeń 2015)

Wszystko OK, plus miłe i profesjonalne podejście do klienta. To się ceni. POLECAM!!!

Gamula
opinia z: allegro (Październik 2014)

Świetny kontakt ze Sprzedawcą! Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam wszystkim.

Iwaclaw
opinia z: allegro (Sierpień 2014)

Zmiękczacz zgodny z opisem miły kontakt, pełen profesjonalizm. Wszystkim polecam tego sprzedawcę!

Simplex-max
opinia z: allegro (Maj 2014)

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i satysfakcjonująco – profesjonaliści. Polecam.

Wojtek28
opinia z: allegro (Kwiecień 2014)