Opinie

Strona główna > Opinie

Opinie

Bardzo staramy się, by każdy nasz Klient był w pełni usatysfakcjonowany efektami działania naszych zmiękczaczy wody i filtrów oraz kontaktem z nami. Dlatego Państwa opinia jest dla nas tak ważna. Może być też pomocna przy wyborze urządzenia przez innych Klientów. Z góry dziękujemy za każdy pozostawiony wpis.

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Miła obsługa, szybka przesyłka. Polecam serdecznie 🙂

Client:55574949
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Szybko i sprawnie. Sprzęt sprawny i działa bez zarzutu.Polecam sprzedawcę.

janosik12_2005
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Towar otrzymałem o wiele szybciej niż się spodziewałem, tak że sprzęt już działał na weekend. Instrukcja instalacji bardzo dokładna, mnóstwo gratisów, doskonała wartość za pieniądze wydane. Polecam!

37780788
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Szybko, sprawnie i bezproblemowo! A samo urządzenie? …. Rewelacja!!!! Żałuję, że tak późno się zdecydowaliśmy… Wiadomo, że kosztuje trochę, ale biorąc pod uwagę miękkość wody i komfort dla baterii umywalkowych, kabiny prysznicowej, czajnika, pralki, ekspresu, itd. …. To było warto!!!

makrocola
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Super produkt i sprzedawca polecam w 100%

paulinkja1994
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

Hugo1101
opinia z: allegro (Marzec 2020)

Kolejny zmiękczacz zakupiony od Technika Wody i jak zwykle wszystko profesjonalnie i sprawnie 🙂

jawor_olsztyn
opinia z: allegro (Marzec 2020)

super szybko i sprawnie polecam

jolka197611
opinia z: allegro (Luty 2020)

Bardzo miła fachowa obsługa.. Tak sklepu jak i serwisu

kaktusss11
opinia z: allegro (Luty 2020)

Super zakup dopiero teraz widzę różnicę w jakości wody. Stan czystości filtrów mówi wszystko o naszej wodzie. Żałuje jedynie, ze tak późno kupiłem tę stację. Polecam !

Max_46
opinia z: allegro (Luty 2020)

Wszystko ok woda zmieniła się Bardzo Twardej na miękką,Obsługa klienta super.

szary919
opinia z: allegro (Luty 2020)

Polecam sprzedającego transakcja przebiegła sprawnie i szybko.

Client:35612022
opinia z: allegro (Luty 2020)

Bardzo dobry produkt, wszystko jasno wyjaśnione co i jak zrobić. Gratisy do zestawu to duży plus. Szybka wysyłka, porządnie spakowana. Bardzo sprawny i miły kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam.

piotras3366
opinia z: allegro (Luty 2020)

Mega pozytyw , to już drugi zakupu i oceniam towar jak i obsługę na wysokimi poziomie.

tomi428pl
opinia z: allegro (Luty 2020)

Wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM!!!

zsii
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Polecamy urządzenie. Od razu widać różnicę w jakości wody. Montaż profesjonalny i również godny polecenia.

plurempat
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Jak zawsze perfekcyjnie i szybko

tommyb07
opinia z: allegro (Styczeń 2020)

Obsługa na najwyższym poziomie , bardzo dobry kontakt i wsparcie techniczne przy montażu . Dziękuje i POLECAM !!!

syrano66
opinia z: allegro (Grudzień 2019)

Perfekcyjnie. Polecam

bodeeall
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo miły kontakt i bardzo szybka wysyłka. POLECAM Z CALEGO SERCA !! I bardzo dziękuję :):)

bombel901
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Pełen profesjonalizm, doradztwo pierwsza klasa, kontakt również, znają się na swojej pracy, polecam

dawido_vip7
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo dziękuję.. kolejny raz jestem bardzo zadowolony 😉 polecam jak najbardziej Technikę Wody

davidvhscrew
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Przemiła obsługa, bardzo cierpliwe i profesjonalne doradztwo, szybka realizacja zamówienia. Baaaaardzo polecam.

maluch1098
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Bardzo solidny sprzedawca na 6

paty23
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Wszystko zgodne z opisem. Szybka dostawa!

katerina110
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Sprzedawca godny pełnego zaufania. Towar najwyższej jakości, całkowicie zgodny z opisem. Najwyższy poziom kultury! Polecam Sprzedawcę.

KOMA_05
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Żeby wszyscy sprzedawcy mieli taką komunikacje z klientem i tak szybko reagowali na usterki spowodowane transportem byłoby SUPER. Gorąco polecam firmę TECHNIKA WODY.

YORK-T
opinia z: allegro (Listopad 2019)

Wzorowy kontakt. Błyskawiczna przesyłka. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i bardzo polecam. Sam sprzęt działa wyśmienicie. Twardość wody w kranie to 20, za filtrem 0.

lepickyy
opinia z: allegro (Październik 2019)

Bardzo dobry kontakt. Szczegółowe porady na bardzo dobrym poziomie technicznym. Sam zainstalowałem zmiękczacz i śmiga bezproblemowo.

BACAaa
opinia z: allegro (Październik 2019)

Niezwykle miła obsługa, pomocna pod każdym względem. Polecam!

Client:65001289
opinia z: allegro (Październik 2019)

ZMIĘKCZACZ WODY SUPER, KTO SIĘ ZASTANAWIA TO POLECAM, SPRAWDZONE. POLECAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirona102
opinia z: allegro (Październik 2019)

Szybko, konkretnie, towar pięknie zapakowany, żadnych ale :), polecam! I do tego serwis, na czas, wszystko ok

zary2
opinia z: allegro (Wrzesień 2019)

super kontakt ,prosty montaż, sprzęt działa bez zarzutu .Polecam wszystkim!!!

skoti79
opinia z: allegro (Wrzesień 2019)

Działa jak trzeba . POLECAM

bzynio1
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

zmiękczacz super obsługa jeszcze lepsza POLECAM gorąco

radar_dr1
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt i doradztwo, szybka i tania wysyłka. Bardzo polecam tę firmę.

Client:45600650
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Bardzo dobry produkt,woda zupełnie innej jakości.Nie zajmuje dużo miejsca,nowoczesny wygląd.Podłączenie bardzo proste.Zdecydowanie polecam.

stefankotwica
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Wszystko ok. Zmiękczacz działa, różnica w wodzie przed i po montażu zmiękczacza ogromna. Zniknęły osady z kamienia, mydła i szampony pienią się o 200% lepiej! Montowałem sam i muszę przyznać, że telefoniczne wsparcie techniczne wzorowe. Panowie z firmy Technika Wody wytłumaczyli co i jak podłączyć, jak zaprogramować i ustawić głowicę i urządzenie by działało idealnie! Wielu powinno od nich się uczyć!!! Oby wszyscy mieli takie podejście do swoich klientów!!! Zdecydowanie polecam!!!

Client
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

Dobry kontakt, produkt spełnia oczekiwania. Polecam

wyrwis
opinia z: allegro (Sierpień 2019)

perfekcja w każdym calu!

gadajacamrowka
opinia z: allegro (Lipiec 2019)

Kontakt z kupującym rewelacja! Przedmiot wysyłki zgodny z opisem. Darmowa wysyłka to mega duży plus!. Polecam w 100%!

Zwierzatko1515
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

Super obsługa, piorunująco szybka dostawa, mnóstwo gratisów. Polecam!

toan3
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

szybko, sprawnie, solidnie- towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany; polecam! 🙂

toshka
opinia z: allegro (Czerwiec 2019)

Pełen profesjonalizm ! Polecam !

jharv
opinia z: allegro (Maj 2019)

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

Client:25784153
opinia z: allegro (Maj 2019)

Bardzo polecam. Produkt zgodny z opisem. Wszystko jest OK.

artdragon
opinia z: allegro (Maj 2019)

Transakcja jak również kontakt i obsługa po mistrzowsku.

Andre112
opinia z: allegro (Maj 2019)

Wszystko OK. Transakcja szybka i przyjemna. Sprzedający nie robi problemów przy łączeniu przesyłek. Polecam sprzedającego!

bloniar1986
opinia z: allegro (Kwiecień 2019)

Pełen profesjonalizm, szybka transakcja, konkretny i bardzo rzeczowy kontakt. Gorąco polecam.

basret1
opinia z: allegro (Kwiecień 2019)

Bardzo dobry kontakt. Sprzedający jeżeli nie odbierze to oddzwania, pomaga i odpowiada na wszelkie pytania. Polecam.

gomess1
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Wszystko OK. Bardzo szybka wysyłka!! Polecam w 100%

pepcia11
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Kontakt jest na 1000%, sprzęt również zgodny z opisem. polecam!!

sqeedy
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Wszystko super!!! Polecam jak najbardziej!!!!

wozniak3739
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa rozmowa przez telefon przebiegła bardzo grzecznie paczka dotarła po 2 dniach towar zakupiony i przysłany tak jak w opisie

KICAJ40
opinia z: allegro (Marzec 2019)

Jestem zadowolony z zakupu jak również z obsługi zmiękczacza jest bardzo dobrze opisana krok po kroku bardzo zrozumiale.Kontakt ze sprzedającym bezproblemowy.Wszystko ok.Polecam.

jerzymalak
opinia z: allegro (Marzec 2019)

W Technice Wody zakupiłem również zmiękczacz do wody Water Technik 20. Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia oraz z profesjonalnej obsługi pracowników firmy, którzy pomogli rozwiązać problemy techniczne niezwiązane z pracą urządzenia. Polecam ten produkt i firmę.

Grzegorz977
opinia z: allegro (Luty 2019)

Polecam ten zmiękczacz i sprzedawcę ,woda smaczna i bez kamienia.

gregorcdi
opinia z: allegro (Luty 2019)

Bardzo jestem zadowolony zarówno z towaru, jak i samego zakupu. Zmiękczacz bardzo ładny, widać że porządny, w zestawie znajdowało się wszystko co powinno być, ku zaskoczeniu uruchomiany zestaw był w sobotę, pomimo tego Pan oddzwonił do mnie i pomógł skonfigurować pierwsze uruchomienie oraz odpowiedział na wszystkie pytanie, takie podejście to dziś już rzadkość, w szczególności, że to była sobota po godzinach pracy. Kontakt od zamówienia do odbioru naprawdę profesjonalny. Dziękuję i POLECAM ! ! !

krak_002
opinia z: allegro (Luty 2019)

Zmiękczacz dobrze spełnia swoje zadanie. Fachowa i miła obsługa!

jazon70
opinia z: allegro (Luty 2019)

Bardzo dobry kontakt i obsługa, polecam.

Ziemol18
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Serdecznie polecam sprzedającego. Zadowolenie z zakupów gwarantowane

mirron86
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Polecam, super obsługa

thomas_074
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Profesjonalny sprzedawca. Bardzo dobry kontakt. Polecam sprzedawcę.

PLW73
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Super sprzedajacy dodatkowo dostalismy gratis duzo filtrow (wiecej niz w opisie), polecam wszystko super dziala i jestesmy zadowoleni z miekkiej wody :))

lelatka11
opinia z: allegro (Styczeń 2019)

Zdecydowanie polecam. Kontakt telefoniczny i mailowy doskonały, doradztwo na każdym etapie zakupu. Samodzielna instalacja urządzenia bardzo prosta (oczywiście posługując się załączoną instrukcją:)) i najważniejsze w końcu woda w kranie nadaje się do użytku:)

quakemis
opinia z: allegro (Grudzień 2018)

Super polecam profesjonalizm w 100%, bardzo dobry kontakt i doradztwo.

leszek1801
opinia z: allegro (Grudzień 2018)

Wspaniały sprzedawca, doskonały kontakt ze sprzedającym, kompetentna i miła obsługa, błyskawiczna reakcja na błędnie wystawioną fakturę, po prostu pełny profesjonalizm. Zdecydowanie i gorąco polecam.

fbhbc
opinia z: allegro (Listopad 2018)

Świetny kontakt. Sprzedawca bardzo pomocny i słowny. Towar przyszedł bardzo szybko. Polecam.

m1 Maydra
opinia z: allegro (Październik 2018)

Profesjonalne podejście do klienta zarówno przed jak i po zakupie. Polecam. Dziękuję i pozdrawiam

Danvi7
opinia z: allegro (Październik 2018)

Sprzedawca służy radą, szybko dostarcza sprzęt

PATIQ-PP
opinia z: allegro (Październik 2018)

Super, konkretnie, wszystko ok i jak zadzwoniłem po dostawie z pytaniem to pełna kultura

tp03
opinia z: allegro (Październik 2018)

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Działa w 100% Polecam każdemu kto ma problem z twarda woda!!

pepcia11
opinia z: allegro (Październik 2018)

I jakość towaru i wysyłka i obsługa klienta godna podziwu, polecam

ogbg
opinia z: allegro (Październik 2018)

Szybko i bezproblemowo, polecam w 100%

kacha1219
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Wszystko wg opisu na stronie, polecam.

olo1_2006
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Bez zastrzeżeń. Urządzenie solidnie wykonane.

Roobo2000
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

ZMIĘKCZACZ WODY HYDRO PLUS 32 jest rewelacyjny prosta obsługa, działa świetnie, woda jest mięciutka, jestem bardzo zadowolony, ale najbardziej z profesjonalnej i przemiłej obsługi i świetnego doradztwa, POLECAM w 100%.

bosman27
opinia z: allegro (Wrzesień 2018)

Super Sprzedawca,expresowa dostawa. Polecam.

wbar4
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

PROFESJONALIZM 100%

TMS44
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

Uczciwy i rzetelny sprzedawca.

Justyna19863
opinia z: allegro (Sierpień 2018)

Super filtr samoczyszczący .POLECAM.

Grzegorz4011
opinia z: allegro (Lipiec 2018)

Partner godny polecenia, bardzo dobra obsługa telefoniczna i elektroniczna. Polecam

ma1970rek
opinia z: allegro (Lipiec 2018)

gorąco polecam tego sprzedawcę super obsługa

sodabravo
opinia z: allegro (Czerwiec 2018)

POLECAM GORĄCO !!!

arfyc
opinia z: allegro (Kwiecień 2018)

szybko sprawnie tak powinno to wyglądać

hellldorado
opinia z: allegro (Kwiecień 2018)

Polecam, kontakt ze sprzedającym świetny.

korni1963
opinia z: allegro (Marzec 2018)

Polecam. Bardzo miła i rzetelna obsługa.

Marek2kuku
opinia z: allegro (Marzec 2018)

Polecam sprzedającego,wszystko super.

czesim70
opinia z: allegro (Luty 2018)

Polecam wszystko na najwyższym poziomie!!!

Sieniol28
opinia z: allegro (Luty 2018)

Szybka przesyłka. W środku to co ma być Polecam i pozdrawiam.

a1 July
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wszystko super. Polecam

wojtekl72
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Bardzo polecam.

gumis07
opinia z: allegro (Luty 2018)

Wzorowy kontrahent, polecam z czystym sumieniem!

Michak07
opinia z: allegro (Styczeń 2018)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam!

lulenka82
opinia z: allegro (Styczeń 2018)

Polecam serdecznie, bardzo dobre zmiękczacze wody.

rufio21
opinia z: allegro (Grudzień 2017)

super sprzedawca szybka wysylka towar zgodny z opisem bardzo polecam!!!!!!!!

kisiel-rzezawa
opinia z: allegro (Grudzień 2017)

Naprawdę dobry sprzedawca Gorąco polecam .

uwaldka
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Super szybko i super maszynka.:))

piotrbojanowski
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Profesjonalne podejście do transakcji. Polecam.

DARIOSS70
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Pełne profesjonalizmu podejście do sprzedaży. Serdecznie dziękuję, a innym POLECAM

DARIOSS70
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Super sprzęt, expresowa przesyłka!

zenjan2
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Towar zgodny z opisem.Zmiękczacz działa rewelacyjnie!

fierekp
opinia z: allegro (Listopad 2017)

Szybko i porządnie!

swoovko
opinia z: allegro (Listopad 2017)

szybko i sprawnie, wsparcie techniczne ze strony sprzedającego, dostęp do potrzebnej dokumentacji, POLECAM.

Chapterhouse
opinia z: allegro (Październik 2017)

SZYBKA DOSTAWA , TOWAR ZGODNY Z OPISEM , ŚWIETNY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM , POLECAM WSZYSTKIM TEGO ALLEGROWICZA

JANUARY46
opinia z: allegro (Październik 2017)

Wszystko w najlepszym porządku.Gorąco polecam.

marcepanfazik
opinia z: allegro (Październik 2017)

super sprawnie szybko

Client2
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Wszystko ok polecam na 100%

czajka-c3
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Profesjonalne podejście Polecam !!

ManiekVW
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

polecam sprzedawcę jest ok

marekm767
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania. Kolosalna różnica w jakości wody.

zbych27-640
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Miły kontakt ,z całego serca polecam :))

bombel901
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Bardzo polecam, obsługa nastawiona na klienta. Malutka pomyłeczka się zdarzyła, ale wszystko zostało sprostowanie I wyjaśnione w kilka sekund. Życzę sobie I innym allegrowiczom własnie takich sprzedających

cotty3
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, zamówienie zgodne z informacjami podanymi na aukcji. Polecam.

jan_wojtowicz
opinia z: allegro (Wrzesień 2017)

Sprzedający bardzo pomocny i cały czas pod telefonem, można liczyć na fachowe doradztwo. Zakupione rzeczy dokładnie takie, jak w opisie. Szybka wysyłka. Ceny bardzo dobre. Nic dodać, nic ująć. Polecam serdecznie!

anore
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Obsługa na wysokim poziomie

34531279
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Zawsze tak chciałbym kupować na Allegro.

r_rob
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Bardzo dziękuję za przemiłą transakcję! Wszystko w najlepszym porządku!! Polecam innym Allegrowiczom.

daraswzo
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Wyjątkowo uprzejmy i fachowy sprzedawca znający się na tym co robi. Polecam!

bigsnail
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Wszystko w najlepszym porządku. Expresowa wysyłka.

centrex1
opinia z: allegro (Sierpień 2017)

Polecam , transakcja przebiegła idealnie, więcej takich sprzedających.

karakan1509
opinia z: allegro (Lipiec 2017)

Wszystko OK, sprawnie i szybko.

ania_wic85
opinia z: allegro (Lipiec 2017)

Szybko i solidnie POLECAM

jacekklim
opinia z: allegro (Czerwiec 2017)

Świetny kontakt ze sprzedawcą, gorąco polecam!

marcin_chojnice
opinia z: allegro (Maj 2017)

Kontak ze sprzedawcą bardzo dobry ,oraz profesjonalne podejście do klienta.Towar zgodny z opisem.Polecam tą firmę

tadeusz2860
opinia z: allegro (Maj 2017)

POLECAM! Sprawnie i bezproblemowo! Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Z przyjemnością wystawiam 100% POZYTYW!

cezar561
opinia z: allegro (Maj 2017)

Polecam gorąco

monia_c84
opinia z: allegro (Maj 2017)

Dobry kontakt tel, fachowa obsługa polecam i na pewno skorzystam z kolejnych ofert firmy

elaw23
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Szybka i profesjonalna obsługa towar ok. polecam

zauda
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Bardzo polecam.

dip_pg
opinia z: allegro (Marzec 2017)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, oraz profesjonalne podejście do klienta Polecam!

mati24-24
opinia z: allegro (Luty 2017)

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym można się dogadać bez problemu, szybka dostawa POLECAM

sniper_ss
opinia z: allegro (Luty 2017)

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa. Polecam

jj63
opinia z: allegro (Luty 2017)

Transakcja przebiegła pomyślnie. obudowa dotarła lekko uszkodzona, dostawca dostarczył nową bez żadnych problemów, super pozytyw.

pwzam1
opinia z: allegro (Luty 2017)

Firma godna polecenia.Transakcja przebiegła w bardzo szybkim tempie .100% zadowolenia.Polecam wszystkim tą firmę i jej produkty.

andi797
opinia z: allegro (Styczeń 2017)

Super allegrowicz. Polecam serdecznie

Bartw93
opinia z: allegro (Grudzień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam takich sprzedawców!!

P68
opinia z: allegro (Listopad 2016)

Rewelacyjna transakcja, świetny kontakt, pełen profesjonalizm, miła atmosfera i w pełni zasłużony pozytyw. Takie zakupy to czysta przyjemność. Gorąco POLECAM !!!

kezoj32
opinia z: allegro (Listopad 2016)

Kupiony za 125 zł przezroczysty filtr samoczyszczący otrzymałem błyskawicznie (komplet bardzo ładnie zapakowany), zamontowałem i używam. Dziękuję!

RomanHA
opinia z: allegro (Sierpień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Marvein
opinia z: allegro (Lipiec 2016)

Bardzo szybka przesyłka, świetny kontakt, towar zgodny z zamówieniem i odpowiednio zapakowany. Jestem zadowolona, zdecydowanie polecam.

Agatom211
opinia z: allegro (Lipiec 2016)

POLECAM !!! SUPER EXTRA ! Każdemu życzę takich transakcji, towar, cena, czas, koszty, wszystko na 5 i do tego kontakt ze sprzedawcą na 2×5, brakuje skali by to wycenić ! NIC DODAĆ NIC UJĄĆ krótko mówiąc OK !

Client:40244724
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Sprzedawca godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Zawsze można dzwonić i otrzymać fachową pomoc, bardzo miły kontakt. Zmiękczacz spełnia moje oczekiwania, sprawuje się dobrze. Serdecznie polecam i dziękuję za pomoc.

Jan Kuzar
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Super sprzedawca, super kontakt, super dostawa, super zmiekczacz

Tig2
opinia z: allegro (Kwiecień 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Serdecznie polecam.

Jupik25
opinia z: allegro (Marzec 2016)

Uczciwy, bardzo uprzejmy i pomocny Sprzedawca. Odpowiada szybko i fachowo na każde pytanie. Produkt zgodny z opisem. Polecam tego Sprzedawcę, naprawdę warto.

Dabliu10
opinia z: allegro (Marzec 2016)

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam. Pełna dbałość o klienta na każdym etapie.

Marek3410
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym.

Tipo16v
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Świetny kontakt, towar zgodny z opisem, 100% POLECAM!

Widzx
opinia z: allegro (Styczeń 2016)

Stały kontakt ze sprzedającym podczas realizacji transakcji, towar zgodny z opisem, ekspresowa realizacja zamówienia!!POLECAM wszystkim!!!!

Tonben
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Znakomity kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Zmiękczacz godny polecenia, woda jest całkiem inna niż przed zamontowaniem urządzenia. Polecam urządzenie i sprzedawcę. Pozdrawiam.

Zbigniew-wacnik
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Towar zgodny z opisem. Super kontakt ze sprzedającym. Woda w domu rewelacja !!! Polecam serdecznie!

P-r-z-e-m-k-o
opinia z: allegro (Grudzień 2015)

Sprzedający godny polecenia. Dobry kontakt i szybka fachowa pomoc oraz doradztwo. Oby więcej takich profesjonalistów na Allegro. Jeżeli chodzi o zmiękczacz to posiada bardzo intuicyjną konfiguracje, wszystko jest jasno opisane w instrukcji. Gorąco polecam.

SlawekKo
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Pełen profesjonalizm w każdym calu. Bardzo dobry kontakt. Osoba podchodząca do innych z sercem i bardzo pomocna. Gorąco polecam.

Lanna2
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Dobra cena to przede wszystkim duży atut. Filtr jonitowy otrzymałem i działa poprawnie.

Kaliszef
opinia z: allegro (Listopad 2015)

Polecam sprzedawcę, profesjonalny i bardzo pomocny, świetny kontakt nie kończy się w momencie zapłaty za towar. Dziękuję.

Tomrozem
opinia z: allegro (Październik 2015)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wspaniały kontakt ze sprzedającym. Polecam.

Piotr-nalewajek
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Sprzedawca godny polecenia-pełen profesjonalizm. Zawsze można zadzwonić i otrzymać fachową pomoc. Dziękuję i pozdrawiam.

Franiu0
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Transakcja przebiegła pomyślnie. Super kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam.

Iskierka_85
opinia z: allegro (Wrzesień 2015)

Rewelacyjny kontakt, fachowa obsługa oraz wszechstronna pomoc. Zmiękczacz i osmoza w pełni spełniają moje oczekiwania. Polecam i dziękuję za pomoc.

Maksiopoz
opinia z: allegro (Sierpień 2015)

Transakcja przebiegła pomyślę. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Miła obsługa. Polecam

Kiki1921
opinia z: allegro (Czerwiec 2015)

Transakcja przeprowadzona bardzo szybko, bezproblemowo oraz profesjonalnie. Pozostaje mi tylko polecić !

Tiger26
opinia z: allegro (Kwiecień 2015)

Świetna aukcja, dużo gratisów, najlepsza cena. Stacja działa idealnie. Dzięki

David7878
opinia z: allegro (Styczeń 2015)

Wszystko w najlepszym wydaniu. Z pełną satysfakcją polecam Tego Sprzedającego.

Alexbabicz
opinia z: allegro (Styczeń 2015)

Wszystko OK, plus miłe i profesjonalne podejście do klienta. To się ceni. POLECAM!!!

Gamula
opinia z: allegro (Październik 2014)

Świetny kontakt ze Sprzedawcą! Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam wszystkim.

Iwaclaw
opinia z: allegro (Sierpień 2014)

Zmiękczacz zgodny z opisem miły kontakt, pełen profesjonalizm. Wszystkim polecam tego sprzedawcę!

Simplex-max
opinia z: allegro (Maj 2014)

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i satysfakcjonująco – profesjonaliści. Polecam.

Wojtek28
opinia z: allegro (Kwiecień 2014)